Allvar imorgon igen

Ska tillbaka till skolan imorgon, mår inte riktigt bra än men jag har ingen feber längre så det är väl lika bra att komma på fötterna hur mycket jag än ogillar det. Kommer antagligen få sitta hemma med läxor hela helgen och det är inte vad jag planerat :( godnatt


Snooki och jwow

Hej vänner.
Jag sitter nu och kollar på snooki och jwow på MTV och snart ska jag gå och lägga mej, har varit en rätt jobbig dag med mycket känslor, men den avslutades verkligen perfekt, skriver mer om detta på lördag, men just nu känns det overkligt och underbart. Ska iallafall stanna hemma imorgon också, så vi hörs! Xx Tess


Ååååh

Har mått bra hela dagen och varit taggad inför att komma tillbaka till skolan imorgon. Är det lnte typiskt att man mår riktigt dåligt nu igen?.. Hate this shit!


Sovtime

Ska nu krypa ner under täcket, grymt trött. Imorgon blir jag hemma, inte vad jag tänkt mig men mamma ville jag skulle vara hemma en dag till. Så jag Taggar en dag imorgon av rastlöshet för jag kommer antagligen inte få cykla till Bennies då jag måste vila, kanske lyckas jag smyga ut och fota lite? Vi får helt enkelt se vad dagen bjuder på.

Designen; är bytad som ni ser. Jag kunde varken så header eller något annat varken via datorn eller mobil så duktiga Tess fixade detta. Färgerna blev mysiga eller hur?! Tummen upp!


tillfällig design

Hanna skrev till mig för någon dag sedan och sa att bloggen var helt konstig och att headern och några bilder i sidofältet hade försvunnit, så nu tog jag tag i saken och ändrade det! Fick bli en tillfällig design då jag inte har några bilder på hanna och bennies, och inte har några alls på mig själv heller. Och om ni kollar i sidofältet kan ni se att jag ändrat lite där med, tarzan är borta och lite annat. Och ja, jag rider fortfarande tarzan, eller jag har gjort 1 gång det här året och ska rida han i 2 dagar i veckan hela februari, mest för att jag blir så rastlös osv. men sen är tanken inte att jag ska rida kvar där, och jag och mamma letar efter foderhäst som förhoppningsvis kan komma hit i mars månad, och då vill jag ha in den hästen i headern! Men sålänge så är det ju helt ok med gamla bilder på mig och peggy/tarzan, helt klart bättre än en stor grå ruta iallafall. / tess

Bättre och bättre

Febern har gått ner så nu mår jag bättre, har haft tillräckligt med ork i kroppen för att städa lite och gå ut med Sigge. Dock retas hostan och förkylningen med att hänga kvar. Jag ska nog till skolan imorgon, blir så rastlös och kan inte undvika och tänka på hur mycket jag missat, tur så är det bara två dagar om jag går imorgon men får se hur jag känner mig först.
Nerbäddad under filt ligger jag nu med mamma och Sigge framför teven. Lite senare går jag ut med Sigge igen, bara för att få ännu mera luft. Hela jag känns helt off och kroppen värker så jag behöver frisk luft för att vakna till. Man blir ju så seg efter en hel dag inomhus utan att göra något, inte sant?


donkey kong kong

Här är lite halvdåliga bilder jag knäppte på djuren tidigare, hade ingen energi att få till någon bra bild, utan fotade mest bara för att. Tjorven fick också va med på en liten hörna, haha! / tess
 

mitt fina lilla lejon ♥

Igår följde douglas med mej upp en liten runda på rummet, och det första han gjorde var att hitta mitt gosedjur som han sedan sprang runder med och var överlycklig över. Han är så fin, vår lilla bjässe! ♥ / tess

 

Tom

Ibland önskar jag att jag aldrig träffat dig , då hade jag kunnat gå upp på morgonen utan att behöva oroa mig hur du ska förstöra yttligare en dag. Jag hade aldrig behövt ha ständig huvudvärk efter alla tankar om dig. Jag hade aldrig behövt känna mig så dum och skuldkänslorna, dom skulle aldrig ha funnits. Jag skulle heller aldrig behöva oroa mig för att du skulle göra någon i min närhet illa, aldrig.
Du släpper mig aldrig va? Kommer bara fortsätta hänga efter som ett levande plåster fastklistrad på min tomma rygg. Fortsätta göra allt för att jag ska se dig, se dig som jag en gång gjort. Men jag ska säga dig, det kommer aldrig hända. Hur mycket du än kommer försöka. Du har gjort tillräckligt i mitt liv, om inte tok för mycket. Var finns delete knappen som tar bort allt, för gott.
Alla gånger jag ställt upp för dig, alla samtalen som jag tagit emot och alla det gånger jag öppnat mina armar. Jag förstår inte hur det kunde hända, men hade jag vetat att jag inte skulle få någonting alls tillbaka då hade det aldrig hänt.
Det kvittar vad jag säger till dig, du lyssnar inte. Och det gör mig tokig, hur ska jag någonsin få dig att sluta? Kan inte säga hur många gånger jag sagt att jag inte vill ha dig i mitt liv, du får mig inte att må bra. Tillbaka får man ännu fler hot, jag blir galen!
Jag önskar verkligen att det som hänt, aldrig hänt. Okej, jag ska vara ärlig. Det finns många stunder då du fick mig att känns mig som en prinsessa men det gör inte dig till en starkare person som någon vill ha och göra med, för det du håller på med nu, kommer vara oförglömligt..


Världens rörigaste inlägg från min sida, men just nu behövde jag släppa på tankarna. Kommer antagligen radera det snart men jag behövde som sagt släppa på trycket..


In school!

Hola amigos,
Jag sitter just nu i skolan och är typ död, har knappt sovit något inatt och huvudvärken från helgen sitter fortfarande i, har dessutom knappt någon energi, möjligtvis för att jag knappt sovit någonting. Jag är bara så arg osv. Just nu, och därför har jag ibte uppdaterat här. Det är några bra saker som händer just nu, men jag kan bara inte släppa all ilska jag känner.. Men jag kommer klara mig igenom detta, precis som jag alltid gör, det får väll bara ta sin lilla tid. Försöker dessutom att se fram emot de saker som faktiskt är bra och låta mig själv att drömma lite, men jag är en sån person som glömmer allt positivt och bara fokuserar på det negativa, och gräver ner mig ännu mer. Iallafall, uppdateringen kommer bli bättre, jag har bara inte varit på topp. Och häst i någon form kommer ni få läsa om här senare, jag har många bra projekt på G!
Nu börjar jag, så vi hörs! Xx / Tess


Your past never defines your future

Hej kära läsare!
Tänkte kicka in och höra av mig lite :)

Tyvärr mår jag som sämst och kan inte sova, kan vara för jag gjort det hela dagen? Därav uppdateringen. Så nu kan jag inte somna, härlig natt!
Har haft 40 graders feber, hosta och världens förkylning, finns inget så hemskt som att vara sjuk..
Så morgondagen spenderas hemma, vill missa så lite som möjligt nu men vad ska man göra.


Lugn kväll

Mysfaktorn är hög och musiken är underbar, mitt rum doftar vanilj och smsar med härliga människor, just nu kan det inte bli bättre! Eller jo, om man tar bort denna förskräckliga hosta.. Annars är allting som sagt toppen!

Idag har jag och mamma varit och hälsat på min moster, blev lite fika och massa snack.
Blev ingen tur till Bennies och vet inte ifall det blir någon imorgon, beror helt enkelt på om jag mår bättre eller inte. Ska dessutom på kalas imorgon så vill inte vara helt död och tråkig..

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3575992/images/2013/pic_510417559606ee5ac76c9193.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/3575992/images/2013/pic_510417689606ee5ac102327b.jpg" class="image">


instagram'

Följ mig gärna, är du en rolig filur följer jag dig tillbaka! :)

~ Hannafaldt


Barnvakt

Passar himla söta ungar! Har precis varit och köpt mat till dom på frasses och tänkte köpa varsin mellan-pommes till och min bror. Men kortsystemet i kassan hängde sig så jag och min bror kunde inte handla något då jag tänkte ta det på kortet medans barnens blev med kontanter.
Som förlåt fick vi istället varsin milkshake och två mellan pommes, så snällt! Så nu sitter vi och gottar oss.

Ikväll blir det godis och film mys och annat skoj så som spela spel.


Back on track

Efter skolan trampade jag iväg till stallet, till en början var jag väldigt deppig och förstod inte varför jag gav mig ut i kylan.. Så fort jag klev in genom de tunga stalldörrarna, tog ett djupt andetag och kunde slappna av. Känslan är obeskrivligt! Allt annat bara försvann och det var bara jag med fantastiska djur och människor. Kollade först läget i stallet sedan sprang jag ut i hagen.
Stod och kelade i en evighet i hagen och bara mös och småpratade.

Red i ridhuset, tänkte mig inget avancerat utan bara små lunka fram i skritt och trava lite. Men Bennies var inte med på noterna.. Han tänkte inte trava så där satt jag som en idiot och försökte allt för att få honom att trava.. Han är hopplös när han är på det humöret, kvittar vad du gör.
När mjölksyran besökte benen och frustrationen tog överhand hoppade jag av och gick tillbaka till stallet.
Känns väldigt tråkigt att det skulle bli som det blev men att vara tillbaka var så härligt. Stod sedan och snackade med tjejerna om allt möjligt. Trampade hem vid 6-tiden med fullmåne, stjärnklar hinmel och gnistrande snö, väldigt tjusigt! Frös för mycket för att ta upp mobilen och fota men vackert var det.


Var glad över det du har

Kom nyss på in lite olika tankar, jag är så glad över de vänner jag fått i mitt liv. Vänner som gått och vänner som fortfarande finns kvar. Dom har fått mig att växa som person, tänk så mycket vi går igenom igentligen med alla runt omkring.. Gladast är jag över min vän, henne som jag kan prata om allt med, som alltid finns vid ens sida och stöttar en, så tacksam!
Jag skulle inte må bra utan dess fina människor runt om mig, gå dag ut och dag innan utan att få dela tankar, göra roliga och helt knäppa saker. Vännerna som känner en så bra att man kan förstå varandra med bara några få blickar.

Underbart!


Be strong and move on

Efter en lång dag ska jag hoppa in i duschen. Har en känsla av att dagen kommer fortsättas i rummet, med dunkande musik och flödande tankar. Känner att jag behöver lite tid för mig själv, tänka över saker och ting. Men först ut med min bebis!


osäker

 

Många av mina kompisar vet redan vad dom ska söka in till, finns dom som redan har sökt till olika gymnasium.. Jag blir bara ännu mer stressad, tänker på detta dagligen, kollar runt på nätet och i mina papper hemma. Men inte för det blir jag klokare. Jag är dock inte helt vilse, har ju funderinger men är så fruktansvärt osäker. Innan den 15 februari ska detta vara färdigt och då vill jag vara 100% säker på mina val, iallfall första valet och inte 30% eller 60%. Nej jag vill vara säker, det ska kännas bra, jag vill vara glad över mitt val inte välja något bara för att jag ska hinna innan tiden är slut och hela min framtid är över.
Förra terminen så var jag 100% säker på mitt framtida val, var glad och kämpade extra i skolan och har nu tvekat länge, till en början visste jag inte varför jag helt plötsligt ville ändra mig på något jag verligen ville.
Först nu vet jag svaret.
Många ser ner på alla djurlinjer. så som lantbruk och häst - iallafall de jag snackat med. Varje gång någon frågat om vad jag vill så får jag ofta konstiga blickar och de försöker atoumatiskt leda in mig på en annan inriktning. Då är det ju självklart att jag blir oehört osäker när alla försöker leda in en på annat. Till och med min släkt förstår inte, jag behöver ingen som förstår men dom ser ner på en direkt och ger andra förslag då känns det inte bra. Där emot så står mamma på min sida oavsett hur jag gör, hon ger tips och verkligen finns vid min sida och vill att jag ska vara säker, göra vad jag vill och strunta i alla andra.
Men det är så svårt, jag vill visa de andra att jag kan, kan göra något bra i mitt liv och känna mig stolt över vad jag  presterat till..  Nej fuck detta!




Star Rider

Först tyckte jag att just ridbyxorna inte föll i smaken medans resten av Tyras kollektion gillade jag desto mer. Har nu studerat dom lite noggranare och tycker att de ser otroligt sköna ut, skulle faktiskt kunna tänka mig ett eget par..

Vad tycker du?





Dagen slutade bäst

Precis snackat med min fina vän i lite över en timme om allt möjligt. Känns toppen så nu ska jag lägga mig ner på kudden för att dra mig vidare till drömmarnas land, godnatt på er!


Another happy-day

Godmorgon vänner!
Även idag vaknade jag upp och var minst lika lycklig som igår, just nu känns allt perfekt och jag vill bara stänga in mej och ha det såhär föralltid. Jag har haft månader nu när det känts som endast dåliga saker har hänt, men äntligen verkar det vända. Jag vill inte skriva för mycket förrän allt är 100 % klart, men nu mår jag bra. Och dagen kommer förmodligen spenderas i min egna lilla värld med musik i öronen, love it. Höres Xx Tess


Hej bloggen!

För en gång skull så var denna måndagen helt okej, förutom hemkunskapen, såg världens drygaste film. Kändes som om den aldrig skulle ta slut och det säger väl det mesta?

Här hemma har det gått segt, har inte haft något alls kul att göra.. Tanken var att ge mig ut och fota då vädret var perfekt, blå himmel, sol och glittrande snö men eftersom det fortfarande blir mörkt vid 4-tiden så kändes det inte så lönt. Så istället började jag torka av hyllor och annat dammigt i rummet mitt och slänga ut kläderna för att sedan vika om dom.. Japp när jag ha tråkigt så städar jag, även om det redan är städat och om kläderna redan ligger bra så viker jag om allt bara för att ha något att göra och för att resultatet blir ju ändå bra ;)
Och fryser gör jag, iskall över hela kroppen, tur har jag ballerina kex och knapra på!

Tänkte leta efter nya härliga låtar att lyssna på, gillar väldigt mycket så det är bara att kommentera dina favorit låtar!




Dagens outfit;
Svart stickad tröja - cubus
Blåa jeans - h&m


I'M HAPPY, AND THAT'S ALL YOU NEED TO KNOW.


21 januari 2013

Godmorgon vänner!
Idag är en sån bra dag, då den enda känslan jag har i kroppen är tacksamhet också är jag så förbannat lycklig. Och för att göra allt lite bättre så hållet jag på att tillfriskna, couldn't be better! Oftast är dock sådana här dagar, även dagar då jag går in i min egna värld och tänker, tänker tillbaka på de förflutna och är lite lyckligare. När jag kommer hem från skolan kommer det upp ett inlägg från hjärtat på min personliga blogg, sen får jag se om jag postar det här med. Nu ska jag äta färdigt frukosten, hörs sen! Xx Tess


Dagens..

dagens humör: på topp
dagens mående: jag mådde bra hela dagen
dagens borde: fixa saker till imorgon
dagens frisyr: uppsatt i en hög knut
dagens smink: inget
dagens klädsel: jeans och tjocktröja
dagens planer: fixa naglarna och noppa ögonbryn
dagens vill ha: varmt väder
dagens fundering: varför helgen alltid ska gå så snabbt
dagens beroende: mobilen
dagens tråkigaste: morgonen, blev väckt tok för tidigt
dagens längtan: Inget
dagens super längtan: inget där heller
dagens gjorde dig glad: mamma bakade semlor
dagens låt: your body - Christina Aguliera


Med detta säger jag godnatt! Imorgon väntas en grymt tråkig måndag..


Mamma är bäst!


Lördagkväll

Efter flera två dagar spenderade med Tess ligger jag just nu i mitt nystädade rum men musik i högtalarna.
Ja och vad gjorde vi då? Kollade på film, snackade och snackade ännu mer , haha mer har vi nästan inte gjort, legat på soffan halva dagen hann vi också ;)

Ikväll händer inget speciellt, bädda ner och kolla på någon härlig film eller något. Känner inte för att göra så mycket annat och detta inlägget var såååå onödigt men nu vet ni vad jag gjort de senaste timmarna!


"letar efter någon som vill följa med mej på det äventyr som kallas livet."

som man kanske förstått tidigare så har jag velat fram och tillbaka angående tarzan, och det stallet. om jag skulle vara kvar, eller lämna det, jag hade ingen aning. tarzan är ju en av de viktigaste i mitt liv, men eftersom jag under 2 månaders tid tänkt mej tanken att vara utan honom, så känns det inte exakt lika jobbigt nu när det är officiellt. jag klarade helt enkelt inte att vara kvar där, jag trivdes verkligen inte och tyckte jag blev  behandlad på fel sätt, dessutom var där lite för mycket folk och därmed drama, för min del. jag har gråtit så mycket, att jag är tom på tårar nu när det är på riktigt. men ja, jag har strykit mej från han och det kommer aldrig mer vara jag och han igen, vilket gör så fruktansvärt ont. MEN, jag har så otroligt många fina minnen, bilder och han har gett mej så mycket. jag är en helt annan person nu i min ridning, och det har jag han att tacka för. nu när det kapitlet är stängt i mitt liv, så kan jag förmodligen andas ut, och kolla framåt, och göra ett nytt kapitel i mitt liv.

jag och mamma har pratat något otroligt, och nu är det alltså aktuellt med foderhäst. när det här kommer hända, kan bara tiden bestämma. jag håller ögonen öppna och stalkar hastnet, bukefalos och blocket dagligen, skickar iväg tusen mejl till olika hästägare och väntar spänt på svaren, just nu så känns bara tanken för bra för att va sann.
men ja, det är det jag håller på med nu.
längtar ihjäl mej lite efter att få rida, då det var mer än 1 månad sen sist, också letar jag efter någon som kan bli min andra hälft, och följa med mej på de äventyr som kallas livet.
/tess

GINA TRICOT GRAND PRIX KOLLEKTION


Såg nyss att gina tricot kommit ut med årets grand prix kollektion, och ovan ser ni mina favoriter från det. ska spara lite och köpa några av sakerna senare, riktigt snygga saker! sakerna går att beställa från gina tricots hemsida sen, och även under tävlingsdagarna i borås och falsterbo!
väst- 499 kr
jacka - 599 kr
piké tröja - 299 kr
schabrak - 299 kr
ridbyxor - 699 kr
ridstrympr - 79 kr
ridhanskar - 149 kr
mössa - 149 kr

Bloggar!

Något som jag alltid gör när jag inte är i stallet, vilket har blivit väldigt mycket på sistone, är att sitta och kolla runder på olika hästbloggar, youtubeklipp och olika övningar. Allt för att ta till sej mer, få inspiration och lära sej, för man lär sej sjukt mycket på att bara kolla på när någon hoppar. Iallafall, jag tänkte dela med mej utav de 5 bloggar jag följer mest, och hämtar mest inspiration ifrån.  
1. Darios.se - absoluta favoriten.
2. dressyrmupparna
3. gennes  
4. nellieberntsson
5. matilda holmström
/tess
 

It's over

All fairytales must come to an end, because nothing can last for ever. ❤


Musik, bästa som finns

Sitter fast i soffan idag igen, denna gången med musik i hörlurarna på högsta volym och smsar med Tess och andra helt random, härligt! Ibland undrar man verkligen hur visa människor igentlien existerar...

Idag var det sinnes sjukt kallt och jag som inte kollat ut innan jag gick till skolan frös ju något.. Tur så satte jag på mig halsduk och vantar då det var kallt men på fötterna satt fortfarande min älskade converse, kallt! Flera cm snö la på vägarna, jag som hade hoppats på att våren skulle komma tidigt!..

Duschade min äskade Sigge innan, han hatar verkligen att bli duschad men så fort man är klar är han överlycklig och rullar sig hela tiden och är allmänt fjantig..

Älskar de första veckorna, knappt läxor och man hinner allt på lektionerna och är fri resten av dagen, love it!
Fick idag inloggningsuppgifter så vi kan söka till gymnasiet, ångest på hög nivå
! Exakt en månad kvar sen ska detta vara bestämt..


Nya tag imorgon

Tänkte nu sova, nya tag imorgon, får hoppas det blir en bra dag. Dock brukar tisdagar vara dryga, alltid sjukt trött..

Godnatt underbara läsare!


Duktig!

Har precis gjort X antal situps, benövningar, armhävningar, ja allt sånt till härlig musik. Så känner mig duktig nu, ska försöka göra lite av detta varje dag. Längtar väldigt mycket till våren då man kan ut och springa, äskar känslan när man är helt utmattad och har gjort något bra. Gillar även att röra på mig, blir mycket gladare och mår bättre helt enkelt.
Och att vara i bra form till sommaren skadar ju inte ;)
/ Hanna


Vanlig måndag

Hej på er!

Dagen har varit grymt tråkig, långa och sega lektioner och att vara trött på det gör inte dagen bättre. Nu sitter jag hemma iallafall och tänker och tänker..
Imorgon skulle jag följt med Tess hem men min pappa har träning så han var inte så sugen på att hämta mig sen men ja jag får se hur det blir.
Ska upp till Bennies någon dag nu i veckan för att se om jag ska fortsätta, har ju tröttnat på det rätt mycket så ska som sagt se hur det känns. Kanske blir så att jag kommer på fötterna igen då eller så är det helt enkelt slut.. Nej jag vet faktiskt inte.. Har ju ändå varit så mycket i huvudet nu på senaste tiden, kan också ha varit det som dragit ner allt en aning.

Dags att hjälpa mamma med maten, hörs sen!


Godmorgon!

Godmorgon kamrater.
Jag och Hanna sitter och äter frukost, ostbullar med Philadelphia Marabou, dör så gott! Vi har precis gått runt i halva Eslöv för att hitta det, men nu är det så värt det!


Bakat

Har nu gjort vanilj muffins med hallon som topping, hoppas dom blir mumsiga! Har man lnte att göra när man städat klart så är ett alternativ att baka när medans man väntar ;)


Godnatt

Ska nu krypa ner i sängen efter en kväll med godis och Xbox.

Dagen har varit helt ok, gick relativt snabbt så. Hände inget speciellt utan bara rullat på.
Vi hörs mer imorgon då jag är väldigt trött :)


Home sweet home

Hej vänner.
Nu sitter jag äntligen i mitt egna rum, som dessutom är större än tidigare och helrenoverat, Claes har målat och gjort grovjobbet och mamma har fixat detaljerna och inredningen. Är sjukt nöjd och det är så jäkla fint! Sitter nu och kollar på tv och ska strax krypa ner under täcket och sova, ska bli så skönt att sova i min egna säng igen. "Home is Where the heart is" och mitt hjärta är här, på landet, tillsammans med min familj och våra djur.

Dagen började väldigt segt, packade och gick ut och gick i kylan och njöt av att vara back in e-town, sedan skjutsade pappa hem mej och jag började packa upp och sortera och slå in presenter, sedan kom min kära moder hem och senare även Claes, och vi har pratat, ätit och skrattat. De är familj. Och jag har saknat dem så otroligt. Min dator har dock kraschat och är jättekonstig, så nu är det uppdatering från mobilen, får hoppas att Joel kan fixa den åt mej imorgon! Ska bara borsta tänderna nu och sen sova, är sjukt trött, en hel del känslor kom upp nu när jag kom hem, skriver om det när jag fått igång någon dator, lär bli ett långt inlägg, och mer än mina tummar klarar av. Hörs imorgon, Xx Tess


Godnatt!

Känner mig hur duktig som helst, har hunnit göra massor med bra grejer! Kom precis ut från duschen och ska nu gå och sova. Har lagt Sigges korg bredvid sängen och han snarkar redan.. Och jag är inte van vid att ha någon vid min sida som snarkar?! Jaja strunt samma jag somnar väl någon gång.

Fredag imorgon, till er som missat det ;) imorgon kommer klara hit, ska bli skoj. Hörs imorgon!


Slappar

Ligger framför teven och myser med Sigge.
Idag gick det bra i skolan dock var jag extremt hungrig redan vid halv 11 och vi åt idag 20 i 1 .. Hemskt!
Har lnte varit i stallet på jätte länge men jag har inte haft tid, ibland är det tur man inte har helt egen häst.


Skola

Jag beundrar verkligen folk som bloggar att dom klarar av att blogga och allt på eftermiddagarna när man gör så mycket annat...
Ska snart ge mig av till skolan, imorse åkte mamma, pappa och min bror till Danmark. Jag är riktigt nervös, ont i magen och nej mår verkligen inte bra så undrar hur jag ska kunna koncentrera mig på lektionerna...
Mamma fyller år idag så jag firade henne igår men lite presenter och annat gott.

Idag kommer min efterlängtade Tess hem!!!! Ska träffa henne på lördag, gissa om jag längtar?!

Nej nu måste jag ta på mig de sista, ha de bra!


Sista terminen

Japp, första dagen på denna terminen. Känns ändå rätt okej att vara tillbaka, att träffa vännerna är ju alltid en höjdare! Dagen rullade på fint fint.

Igår åkte jag och shoppade med min kusin blev inte så mycket denna gången men behövs Inget så behövs inget. Kom hem med en present till mamma, lite smycken och sminkborstar.


In Bangkok

Hej vänner.
Jag sitter nu nerbäddad i sängen och vilar lite, är otroligt trött och njuter av tystnaden och ensamheten. Eftersom att resten av "familjen" är iväg och shoppar och jag inte fick följa med, så har jag haft en dag med lite kvalitetstid för mej själv. Började dagen med en gemensam brunch på något engelskt ställe, otroligt gott! Sen delade vi på oss och jag fick manikyr och pedikyr, och begav mej sedan ut på äventyr i Bangkok, ja, ensam. Visst det kanske ibte är det bästa, men här är rätt lugnt och dessutom är jag en väldigt vuxen 15 åring. Hittade lite smink och 4 prydnadssaker, så jag är nöjd. Orkade inte gå så länge då det är riktigt varmt ute, så efter 3 timmar drog jag hem och rakade ben osv. skrubbade ansiktet med face scrub och tog en långdusch. Så nu är jag super fräsch! Har även pakat och organiserat så jag slipper så mycket imorgon, och påtal om inorgon, imorgon ska jag ut och leta efter kläder, och om jag ibte hittar några stycken, så får det väll bli lite fler mobilskal, har ca 1300 bath kvar nämligen. Ska vila nu i någon timme och sedan bege mej ut igen, förhoppningsvis med sällskap den här gången. Idag har varit en bra dag, inte var dag man blir släppt i Bangkok ensam och dessutom får ett hotellrum alldeles för sej själv. Höres sen, Xx


Live from Thailand!

Okej, de här med att skriva fort som attan när man sitter på toa är inget jag tänker göra om, ser nu så failat förra inlägget blev haha.. och det före de, blev publicerat 3 timmar senare, bra där.. Aja nu ligger jag nerbäddad och kollar på house och käkar chips, benen värker efter en lång shoppingdag. Ska snart sussa, ska upp någorlunda i tid inorgon och undersöka Bangkok. Inte många dagar kvar nu!


Fyllot, fast nej!

Är det inte kul hur så mycket kan förändras under så kort tid? Efter jag postat förra inlägget så kom la familia ner, vi tog en läsk på hotellet och begav oss ut, fick fotmassage och sedan vidare till en klubb och vi drack lite, breezer för min del och öl för resten haha. Sedan stack vi inom 7eleven på hemvägen och jag köpte korv med bröd, skitgott eftersom jag var vrålhungrig, dock kände jag mej som värsta fyllot som gick och vinglade fram(ojämna gator) och vräkte i mej en korv med bröd, utanför massa klubbar haha!
Nu blir det dusch och sedan mobilnördandes och gossip girl tittande, höres! Xx Tess -random pic

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/3575992/images/2013/pic_50eaf41cddf2b342d8b34a9a.jpg" class="image">


Fyllot, fast nej!

Är det inte kul hur så mycket kan förändras under så kort tid? Efter jag postat förra inlägget så kom la familia ner, vi tog en läsk på hotellet och begav oss ut, fick fotmassage och sedan vidare till en klubb och vi drack lite, breezer för min del och öl för resten haha. Sedan stack vi inom 7eleven på hemvägen och jag köpte korv med bröd, skitgott eftersom jag var vrålhungrig, dock kände jag mej som värsta fyllot som gick och vinglade fram(ojämna gator) och vräkte i mej en korv med bröd, utanför massa klubbar haha!
Nu blir det dusch och sedan mobilnördandes och gossip girl tittande, höres! Xx Tess -random pic


No subject

Jag sitter nu på uteterrassen här på hotellet och tänker, är ensam då resten är uppe på sitt rum och skulle komma ner senare, nu har det gått en halvtimme haha. Jag ska snart dra mej till 7eleven och köpa med mej något upp till rummet och avsluta kvällen där med någon film. Just nu är det bara så skönt att sitta, få frisk luft, och tänka. Fick nyss ett meddelande av mamma och blev helt varm i hjärtat, hon vet alltid hur hon ska säga för att få saker att bli bra, det är en speciell egenskap hon har! <3 i det här fallet berättade jag några saker om hur det är här, och ja, jag har det bra. Men som ni kanske märkt så är jag mycket för mej själv, vilket inte är mej emot då jag bara tycker det är skönt att va ensam, men jag är 15 år, och jag har tvingats att va vuxen här, betala för mej själv, gå för mej själv, bo nästan själv osv. Osv. och ärligt talat, ska det bli skönt att komma hem till mamma och va barn igen. Idag var vi iallafall iväg på något köpcentrum, och jag passade på att köpa 2 converse och 2 mobilskal, skulle igentligen inte köpa fler men hittade ett jättefint och sen st billigt mindre fint, men som passar bra i stallet. Har lite pengar kvar som ska gå till manikyr, plånbok, eller något annat. Kläder känner jag att jag kan köpa billigt på h&m, och har inte riktigt hittat något jag fastnat för hittills, men om jag hittar något snyggt är det klart jag köper det. Så ja, jag har cirka 2500 bath som får gå till vad jag hittar.

Nu ska jag tänka lite mer, sen dra iväg och handla något och sen koppla av. Klockan är 10 över 8 här och jag är både trött och hungrig, aja höres! Xx Tess


Dags att drömma sig bort..

Japp, ska upp tidigare imorgon då jag ska iväg och shoppa med min kusin, trevligttrevligt.
Tänkte mest höra av mig lite så ni vet varför jag inte kommer uppdatera så bra under dagen men kommer något senare på kvällen såklart.

Godnatt och kram på er!


Inte mycket häst

På senaste tiden har jag inte lagt upp så mycket häst, har inte varit i stallet så mycket heller denna veckan då jag inte varit hemma och haft så mycket annat i mitt huvud. Bilder skulle också vara kul och ha men jag har tyvärr ingen som kan/vill fota. Det enda blir då endast på Bensan då jag kan fota honom i hagen men inte mer, skulle så gärna vilja ha på båda oss, när vi rider dressyr, är ute i fin natur och när vi hoppar, tillsammans. I nu läget blir det tyvärr inte så men jag håller både tummar och tår på att det blir något så snart som möjligt då jag inte har en enda bild på oss.

Jag måste bli bättre på att sticka dit, jag har varit det men den senaste tiden har det blivit mindre, mycket mindre. Men jag tycker det inte är lika roligt längre, ridningen är kul, hästar är kul men det som klämmer är just Bensan.. Känns tråkigt men så är det, jag vill ha mera utmaning någon mer pigg häst som det händer saker med. Han är härlig det är han men inte när det gäller ridningen, hade det varit för några år sedan då hade han passat perfekt men nu är det inte så. Jag vill utvecklas och det kommer jag inte med honom, vi kan göra framsteg tillsammans men det är inget som gör mig till en bättre ryttare..

Han är antagligen inte just den hästen jag vill hålla på med. Jag kommer inte sluta rida honom om jag inte hittar en mer passande häst utan kommer ha honom kvar. Jag har fått frågor om att rida en annan häst och det ska bli riktigt kul, den är pigg och framåt. Men det är ingen häst som jag kommer få ta hand om, som min. Mig gör det inget då det ska bli kul att bara få rida den, lite omväxling. Där finns även en annan häst som också är pigg som jag vill prova men som jag inte vet när det blir av så jag får väl tjata lite till och hoppas på det bästa.


Tog också på lite annat undertiden Sigge gjorde annat





Sigge-bus

Antalet bilder blev inte många.. Trodde det skulle vara lite fler som gick att använda men inte.
Jag var ofokuserad, otålig och frös så det är väl därför. Vädret var också mystiskt,lite sådär mörkt, tråkigt och dimmigt. Sigge skötte sig bra till en början sen ville han inte heller, så jag fotograferade endast i 10 minuter.
Anledningen till att svansen är så suddig på någon bild är att han viftade på svansen hela tiden, possetivt då han tycker det är kul men störigt då det somsagt blir suddigt. Strunt samma här har ni några.











Nagelfix!

Tänkte nu göra naglarna snygga inför skolan, ska inte experimentera denna gången.


Muuuums!

-vaniljyoghurt och hallon!


No big day

Godmorgon pinglor!
Vaknade för en stund sedan och nu sitter jag och äter frukost.
Dagens planer är inte stora idag heller tänkte dra upp till stallet någon gång lite senare. Har lite tankar på att dra och handla då mamma snart fyller år men jag vet inte, får se hur jag gör.


Time to sleep

Imorse blev det mest soffliggande för min del senare drog och och min bror ut, köpte lite godis sen fotade jag Sigge, min bror hjälpte mig att få Sigge att stanna kvar osv, gick ganska bra faktiskt så han får följa med fler gånger! Blev inte många bilder då jag inte hade någon känsel i varken tår eller fingrar och då hade vi inte varit ute i ens tjugo minuter, svinkallt! Men någon fin blev det så dom kommer upp imorgon.
När Vi var klara med fotograferingen träffade jag två kompisar, vi gick rundor, snackade och frös, nej men vi gjorde inget speciellt. Efter det har jag inte gjort mer än att äta och kolla på tv.
Nu ligger jag redan i nerbäddad i sängen, lika förvånad själv men jag är trött som ett as så håller tummarna på att jag somnar så fort som möjligt men det borde jag göra.
Godnatt kära läsare! :*


Typiskt

Är det inte typiskt att solen skiner ute och vädret är på topp och jag inte kan dra till Bensan?.. En annan ville somsagt rida honom men jaja jag hittar väl på något annat kul. Har lite tankar på att springa ut och fota senare. Har precis vaknat så ska snart resa på mig och äta frukost. Igår la jag mig redan vid 11 och sista gången jag kollar på klockan innan jag somnar är klockan halv 3, riktigt drygt!

Hoppas ni får en toppen dag så hörs vi sen!

sometimes it's better to be alone

Det är precis vad jag känner för just nu och det är precis vad jag är. Sitter inne på rummet men skön musik, sjunger med ( även om det inte låter så bra alla gånger ) och tänker på allt mellan himmel och jord. Ja såna dagar behövs dom med..

Imorgon blir det en stall fri dag, en tjej som har häst där ska ha Bensan imorgon, eller ja hennes lilla syster så dom var snälla och fixar allt. Även fast jag inte varit där på någon dag nu då jag inte vatt hemma så är de ändå skönt, kan hitta på annat imorgon som jag inte gjort på hela lovet, gäller att ta vara på de dagar som är kvar ! ;)


Godmorgon!

Igår blev det en riktigt härlig kväll med många skratt. Träffade då tjej kompisen vid halv tre, tog det lungt runt i stan och lite sånt sen drog vi hem till henne. Där blev det inte mycket gjort, åt och fixade oss för att sedan köra moppe till en kompis. Blåste rätt så ordentligt ute men vi klarade oss galant. Hemma hos henne blev det yttligare mycket snack, bakade underbar kladdkaka och spelade något konstigt spel som var väldigt kul. Kom även dit en kille under kvällen, härlig typ. Han frågade om jag kom från Småland? Haha herregud...
Vid elva tiden stack vi hem så var hemma vid halv tolv och somnade vid tre tiden. Och jag är naturligtvis redan vaken, så typiskt mig... Tänkte väcka henne snart så snäll som jag är men jag klarar inte av att sova bort hela dagen.

Vi hörs sen!


one week left until i come home.

Godmorgon vänner! Klockan slog nyss lite mer än halv tio här, och jag har precis tagit en långdusch och vaknat till liv. Jag hade gärna velat sova hela dagen här, för jag är så jäkla trött. Men istället är det lika bra att gå upp när solen lyser in genom fönstret och djuren där ute börjar sin morgonfest. Idag är det dessutom vår sista dag, igen, här i pakchong. och det betyder packa, packa för vårt liv haha! Allt ska ner, allt ska fixas och ordnas, så att det är någorlunda orginaserat till nästa stopp, dvs. bangkok. Imorgon åker vi dit, vi har inte bokat något hotell än och mina krav är att där ska vara hotellfrukost och pool, haha. I bangkok ska vi vara i 5 dagar, och där ska vi shoppa för allt vad vi är värda, och jag har cirka 7300 bath som ska slösas bort. Också ska vi åka upp i en gigantisk skyskrapa och smaka lite på höjdskräck, och jag ska ta bilder. Men nu, tillbaka till nuet. Idag skulle vi nog vara iväg nästintill hela dagen, och iväg till någon "cowboy ranch" där de har uppvisningar, och till någon fårfarm eller något, kameran åker med och bilder kommer när jag är back in sweden igen, vilket faktiskt är ganska sjukt, men det är snart.

Den 10 börjar vår resa hem och den 11 är vi hemma, och idag är det den 4:e. Jag har varit iväg i cirka 20 dagar redan, och även fast jag känt en sån sjuk hemlängtan, saker och ting har hänt när jag har varit borta, och att vissa problem fortfarande följt med mej och inte riktigt gett mej sinnesro, så har det gått fort. och jag har haft kul. galet kul. också har jag cirka 800 bilder som ligger på hög och väntas på att sorteras, ev. redigeras, och sedan läggas upp här i bloggen, så ja, ni kan nog förvänta er massvis av bilder, bra uppdatering osv osv. när jag kommer hem. dessutom väntas det en överraskning när jag kommer hem, can't wait. Xx 
bild från ett av våran äventyr, här på en galet läskig bro över en flod/or something/ hela skiten rörde sej dessutom när man gick, äh vem försöker jag lura, jag tyckte det var galet kul! 

I still feel, like it was yesterday

Så som varje stad behöver uttrymme, kräver varje himmel en måne, varje vinter behöver vi ett snöfall likaså vill varje sommar ha en juni. På samma sätt behöver min själ din närhet och den kärlek du utstrålade..

Jag saknar dig, livet är orättvist och gud ska veta att jag gjort allt för dig
Det enda som betyder något är att du har det bra där uppe

Fortsätt le med solen
Fortsätt sov på molnen
Fortsätt, för jag kommer snart och hjälper dig.

Fuck cancer






Foto

 
  


                                                                

Sixten










Brun eller svart?

Lädergrimmor tycker jag är läckert och det finns i både i svarta och bruna. Personligen tycker jag inte alls om de bruna medans svarta lädergrimmorna gillar jag.


Vilken gillar du bäst?



Finns på Hööks för 219 kronor.




Finns på Hööks för 529 kronor.





Ännu en dag

Godmorgon!
Allt bra med er? Jag mår super. Dagens planer är inte så stora, en tjejkompis kommer till stan vid två så ska träffa henne, ett bra tag sen sist. Ska kanske upp till Bensan senare, beror på hur länge jag är med henne. Hade tänkt dra upp där nu på morgonen men orkar inte stressa sen. Mer kommer inte hända vad jag vet än sålänge.

Har tidsintällt inlägg som kommer under dagen då jag förmodligen inte kommer vara hemma så mycket, blir bilder som togs nu imorse och lite annat.



Pallar inteee

Klockan är 3 här, jag ska upp tidigt och kan inte sova.. Och såklart är inga sociala inne på Facebook heller, och därför underhåller jag mej med det här:


min mamma.

nu när jag är så långt hemifrån, under så pass lång tid, så håller jag såklart kontakt med mamma var/varannan dag genom facebook eller skype, tacka gud för det. även när hon är tusentals mil ifrån mej, så vet hon exakt hur hon ska göra för att jag ska känna mej lika säker och älskad som när jag var liten och låg i hennes famn, och ingen kunde skada mej. hon är den enda personen som alltid har, och förhoppningsvis alltid kommer att stå bredvid mej, hålla min hand och kriga med mej, min älskade mamma. att vakna till det här meddelandet på facebook gjorde verkligen min dag ljusare, och fick mej även att inse hur mycket jag saknar henne. finns inget bättre än att överraskas av ett meddelande av henne, som alltid innehåller så mycket kärlek och underbara ord.♥ 

just another late night.

okej, så två saker är nog rätt tydliga, jag har ingen häst för tillfället, och jag är inte i sverige. okej det blir tre, för att jag är i thailand är också old news. men vad händer här på andra sidan jordklotet? inte mycket just nu faktiskt. Jag sitter med täcket upp till halsen, hörlurar långt instoppade i öronen med skön musik, och kikar in olika bloggar och läser allt jag missat. klockan är kvart över 12 här och det nalkas läggdags strax, "tidig" morgon imorgon tydligen. jag befinner mej nu åter igen i pak chong, aka lekkys hemstad och hit kom vi igårkväll, det bästa med att vara här är att peet drar iväg och sover hos sin farmor lite då och då, och det betyder att jag får hotellrummet för mej själv. best. fucking. shit. ever. vi ska vara här till lördag, sen drar vi iväg till sista stoppet, bangkok. om cirkus en och en halv vecka sitter jag på flyget tillbaka till sverige, och jag längtar lite faktiskt. såklart vill jag inte lämna värmen, solen eller shoppingen, men let's face the fact, pengarna börjar ta slut, sällskapet börjar bli störigt och saknaden för min kära moder och vänner är för stor. och ja såklart, så har vi ju betalat resan hem också, can't forget that one. 

och jadå, jag har det bra och yadayada, men det är väll klart att jag blir fett känslosam emellanåt och bara vill hem, för det första så lämnade jag sverige med en drös olösta problem i bagaget som inte riktigt vill lämna mej, och tillsammans med en familj som inte är min familj, pappa är ju pappa, men han har också hittat en ny familj. jag känner mej bara så jäkla utanför och ensam emellanåt, ensam fast jag är omringad av fullt med människor, så ja jag har det bra, men det är klart att det blir lite för mycket i vissa sammanhang och då hamnar jag någonstans som t.ex instagram eller någon av bloggarna, och spyr ut mina känslor. och nu blev klockan ännu mer, och det blev ännu mer dags för läggdags, gosh. well, när jag väl är igång så bjuder på en bild av mej haha. 
 

Svart&vitt

Fotade lite på lilla Sigge innan, han vet alltid hur han ska göra, min fotomodell!











Chockerande ridpass..

 
Bennies var skinande blank idag när jag hoppade upp, bortsade honom i nästan en timme. Redan när jag började rykta visste jag att något skulle gå lite snett. Han var riktigt sur och små bråkade hela tiden, bet i luften och mot mig. Hotade med att sparka när jag skulle kratsa hovarna, ja han var inte alls rolig! I ridhuset gick det inte alls bättre. När vi skulle gå fram i skritt stod han bara fast i marken och struntade totalt i mig. Efter en lååång tid kom vi fram i en seg skritt. När det var dags för trav, då hände det grejer.. Han tvärstannade, sparkade bakut och dummade sig, jag fortsatte trycka på och då hotar han med att resa sig på bakbenen. Jag blir chockad då detta aldrig har hänt innan men fortsätter trycka på, då reser han sig, inte högt men tillräckligt.. Sen backar han. Bara jag tänker på det är jg förvånad, han har aldrig gjort något sånt innan.. Efter han slutat dumma sig gick det bra, han lyssnade bra på galoppfattningen och sprang på bra, var som inget hade hänt.
När vi skulle gå tillbaka från ridhuset var han också lite konstig, taktade på sidan, blåste upp sig och frustade? Fin var han men nej en väldigt märklig dag..
Får hoppas att hans nerver har lagt sig tills imorgon för fler sådana här dagar vill jag inte ha..





---

För någon dag sedan skrev jag ett rätt långt inlägg på min egna blogg om 2013, om 2012, om mej och hur det varit. Ni vet, man sammanfattar hur året har varit och skriver upp mål och allt sånt skit som man oftast aldrig lyckas med eller uppnår kommande år? Lite det kommer jag att göra här, men jag kommer mer rikta in mej på 2013. För som ni kanske märkt, så är jag proffs på att skriva långa texter om massa onödigt skit. Och som ni kanske märkt, så har jag tagit många breaks från den här bloggen på sista tiden, eller bara varit så sjukt dålig på att uppdatera, och det är för att sista delen av 2012 hände väldigt många dåliga saker, jag mådde inte så jättebra och kände därmed att det var bäst att hålla mej borta, för likt som jag snackar utan att tänka, så brukar det vara detsamma när jag skriver, allting bara kommer ut, och ibland är det mindre bra. Det har hänt väldigt många saker som förändrat mitt liv på sistone, men då detta är en hästblogg så kommer jag gå in lite mer på stallet, ridningen, tarre, jag. Ni har säkert läst om det då jag skrivit en hel del om det, men jag tänkte gå igenom det igen lite snabbt, och inte lika detaljerat. 

Det hela började strax innan min födelsedag har jag för mej, alltså runt mitten av oktober, det var då det jobbigaste började i stallet, för tidigare fanns det bara en massa småtjaffs. men jag fortsatte och allt blev bara ännu mera bajs, och ni vet när ni har blivit så tighta med någon så det känns som att världen kommer gå under om ni förlorar den? well, så känner/kände jag om tarzan. han har verkligen blivit mitt allt, och min ögonsten genom månaderna. Vi har haft en otrolig resa, och jag är så tacksam för vad den har gett mej. Tyvärr har jag gett upp vid det här laget. Jag är trött på att kämpa för något som aldrig kommer att gå, och jag ska sluta rida tarzan, jag står dock fast vid att så fort jag landat i sverige igen, så kommer jag skicka ett sms till gunilla och fråga varför. varför allt blivit såhär, och varför just mej? Men nej, jag ska inte sluta rida. Jag ska bara hitta ett ställe som jag kan stanna på ett tag. 

Och det är då 2013 kommer in i allt. Det här året hoppas jag att det blir ett år med svar och lösningar, och hittils så känns det som att saker och ting som är helt fuck'd up helt enkelt, kommer lösa sej. Jag har ett helt år framför mej, och mitt högsta mål är att komma igång ordentligt med ridningen. Jag ska hitta en bra häst för mej, och vi ska utvecklas tillsammans, jag ska fixa en tränare och sedan ge mej ut på några pay and jumps i sommar, sen se ifall det blir några lokala i höst. Allt beror på när jag hittar den perfekta hästen, för en sak är säker och det är att jag inte tänker nöja mej med någon skogsmulle bara för det är det enda jag kan få tag i, utan jag har ett mål med min ridning och det är att bli bättre, och såklart ge mej ut på barbackaritter i skog osv. men att liksom ta det till nästa nivå. När jag kommer hem igen så ska jag och mamma sätta oss och snacka igenom allt, och sen får vi se. jag har som sagt en häst som jag kan provrida när jag kommer hem, och sen får jag som sagt se hur det blir. men, jag kommer hålla er uppdaterade om hur det blir. 

''dagens ridpass'' inlägg

Jag vet att många inte läser när någon skriver skrivit om dagens ridpass inlägg, tycker dom är tråkiga och bläddrar förbi. Jag själv skriver ofta om vad jag gjort, hur det gick osv då det är kul att sedan kolla tillbaka men även för att skriva av mig. Själv följer jag endast hästbloggar, väldigt många och jag läser alltid ''dagens ridpass'' då jag tycker det är intressant, får inspiration och ännu fler ideér och tips om vad man själv kan göra. Det är därför jag gillar att läsa dom, man får något utav det.  
 






Första inlägget detta året!

Godmorgon sötnosar!

Vaknade för typ 10 minuter sen, chockad faktiskt. Brukar gå upp vid 10-11 alla andra dagar och igår var jag uppe 3 timmar längre än vanligt? Jaja tur det annars hade hela dagen varit fördärvad, gillar inte att sova bort hela dagen när man kunde gjort så mycket annat dessutom är man helt trött. Fast ibland är det skönt att kunna sova ut men inte varje dag.

Det regnar ute idag igen men jag ska ändå upp till stallet, blir nog inte förrens senare idag. Ska rida men vet inte vad som hittas på, får ta det som det kommer.




Back to back

Hej kamrater!
Jag tänkte mest kika in här och önska alla ett riktigt gott nytt år, i efterskott haha! Jag sitter och chillar vid poolen nu och tar det lugnt, njuter av min ensamhet hehe. Kom till hua hin i förrgår och här är galet fint, och billigt!! Jag har haffat 4 mobilskal och 2 mindre väskor för drygt 450 kr, love it. Hörs sen, puss!


2013

 
Nu är det ett helt nytt år, nya tag och nya krafter!

Jag har aldrig gjort några nyårslöften och kommer nog inte göra det detta året heller. Är sämst på att hålla sådana saker då det fungererar i kanske en månad, om ens det... Så det är inte lönt överhuvudtaget. Självklart har jag små mål men det kommer jag inte skriva ut förrens jag vet att det kommer fungera.

Kan skriva ut ett som jag ska göra allt för att klara av.
- uppdatera mycket bättre, minst 2 inlägg varje dag, Skriva roligare och mer intressanta inlägg, ger det hela mer tid.

Jag hoppas ni kommer få ett toppen år!
Ha det bra sålänge så hörs vi någon gång imorgon, ni kommer säkert också sova bort halva dagen så jag lär inte vara ensam.



                                                               
 



RSS 2.0