Mot stallet

Om tjugo minuter sitter jag i bilen påväg till sisselas häst. Vi ska ta oss till ett annat stall och rida, där Bennies står så vi har och göra men kul ska det Bli. Köpte jätte fina grejer igår hos min moster så rummet ska vändas upp och ner och bli riktigt tjusigt denna gången, detaljer kommer när mitt mål är klart!
Gårdagen blev faktiskt väldigt rolig, vi gjorde inget speciellt men blev många skratt, god mat och lite spel spelades.

Hoppas ni haft en bra påsk!


Lyxar till kvällen

Eftersom resten av familjen är på bowling valde jag att laga min egen mat dessutom tänkte jag lyxa till med en liten efterrätt, även fast den inte blir mer komplicerad än helt vanlig vaniljglass och kolasås. Nu ska jag bädda ner mig för sista gången denna fredag med ännu fler avsnitt av the vampire diariers, japp är helt fast och nu är det såååå spännande! Har tänt lite ljus för extra myskänsla, kanske gör att jag blir frisk snabbare? Kan ju alltid hoppas.. ;)


/Hanna


Hästannonser

kollade nyss rundor lite på olika hästannonser för nöjets skull, då en tanke slog mig flera gånger. När man ska sälja sin häst, läggs det ut en annons på nätet med någon bild och text och sedan hoppas man någon är intresserad Ja ni vet hur det går till. På väldigt många ställen såg jag att man hade en väldigt tråkig bild, en text på två rader sedan fanns där inte mer. Jag blev inte ett dugg nyfiken på denna häst utan bläddrade fort vidare till nästa.
Om jag hade haft en egen häst och skulle sälja, hade jag lagt ner energi på detta, skrivit en text som lockar och beskrivit min häst och haft många FINA bilder. Jag skulle också ha varierat mina bilder med någon ridbild och självklart endast hästen i bild, alltså utan ryttare.
Aldrig skulle jag lagt ut en bild där hästen står i hagen, pälsen är lerig och mannen är tovig och vinkeln kanske är helt fel på bilden att hästens kropp ser lite konstig ut. Nej aldrig, hur kul är de? Hur intresserad blir jag som kollar? Inte ett dugg.
Blir så fundersam på sånt, varför inte lägga ner lite energi på sin annons. Slår vad om att hästen skulle bli såld snabbare om allt är bra gjort. Jag tycker det är lite tråkigt faktiskt, jag får uppfattningen att ägaren inte bryr sig så mycket utan tagit det första bästa och gjort allt i all hast.





Dagens mellanmål

Blev något snabbt, lätt och gott. - äpplebitar täckta med ett tunt lager kanel och bredvid lite vaniljyoghurt!

/Hanna


på rätt håll

 
Hej allihopa!
Vaknade för en kvart sen och har bara hunnit starta datorn och ta tabletter. Igår spenderades  två timmar på vårdcentralen med mamma. Min hals har varit jätte svullen sedan måndagskväll och har gjort mer och mer ont för varje dag som gått. Har knappt kunnat prata utan att nästan bryta ihop av smärta, något jag aldrig varit med om tidigare. Som sagt var jag på vårdcentralen igår, det första läkaren sa efter knappt en minuts undersökning, - du har körtelfeber. Men för att vara på den säkra sidan fick jag göra körtelpov och halsprov. Tur var det, efter att ha oroat mig över att det skulle vara körtelfeber var det bara en vanlig halsfluss, vilken lättnad! Dock har jag aldrig haft såhär ont och blev en aning förvånad menmen inget allvarligt så jag ska vara glad. Nu käkas det mängder av tabletter och trycker i mig halstabletter.

Och vad händer idag då? Ingenting. Kolla på The vampire dirariers och bara vila. På lördag ska jag till min moster, inventera i hennes butik och när vi är klara, hem till henne och laga god mat och snacka, tummen upp! Förhoppningsviss så hinner jag träffa en vän på söndag/måndag innan skolan börjar igen på tisdag men tveksamt..

Nu ska jag ta och äta lite frukost, ha det bra!  
och ja jag är så tråkig att jag bloggar på en dator med helt ointressanta bilder så detta blir ett inlägg utan :)






Kladdkladd

Hola amigos.
Jag ligger nu på Hannas golv och är helt överpigg, borde sova precis som resten av världen, men är rätt pigg. Ska dock försöka efter jag skrivit detta inlägget, ska försöka upp i tid imorgon så jag hinner med det jag tänkt mig. Har inte haft någon tid eller ork att kika in här, både dåliga och bra saker har störtat in i mitt liv på sistone och gjort att jag helt glömt bort bloggarna. Iallafall, tänkte mest kika in och kladda lite, jag påsklov och sånt, och jag ska förmodligen vara i Eslöv hela veckan. Härligt. Har dessutom typ sovit borta sen i torsdags, härligt. Bäst så liksom. Orkar inte skriva mer om det, men tur det finns de som välkomnar mig till deras hem och sånt. Tänkte också skriva att jag ska rida tarre på onsdag, och Hanna ska med och fota så det blir kanske lite nya bilder till bloggen trots allt. Har ju haft en liten paus, men ska ta upp ridningen lite smått nu igen, saknar det ju endån fast det varit skönt och typ.. Friare att veta att man inte är bunden till något. Svårt att förklara.

Ska försöka sova nu, Hanna ligger och snarkar ljudligt och även fast det är mycket härligt att lyssna på så ska jag nog joina henne. Snarkar inte dock, men ja. Är dock riktigt förkyld så ligger och flåsar som en hund när jag andas. Härligt skit. Not.
Aja, slänger med en bild. Klippte mej tidigare idag och sedan färgade Hanna håret på mej hemma, rött! Annorlunda men tror jag gillar det. ;)
Godnatt mates!


Godmorgon!

Vaknade för nästan en timme sedan, hunnit kolla på ett avsnitt av pretty little liars och ätit frukost. Ska träffa Tess senare och kommer vara med henne till imorgon, ska med Sissela någon gång under dagen också.
Hörs sen! /H


Inge händelserik dag

Kollade nyss i h&m katalogen, hittade några snygga saker faktiskt. Brukar inte vara någon affär som jag gillar mycket av deras utbud men denna gången så. Städade rummet för en stund Sedan i racer-fart då Tess skulle komma någon timme men sedan blev det ändrade planer för henne men sånt händer. Nu har jag ett städat rum iallafall.

Strålande sol och ändå ganska varmt idag så var ute och gick med mamma och Sigge innan. Mer har jag inte hunnit göra och mer kommer förmodligen inte hända heller.. Intressant dag eller hur? Nej.


Nyheter från Hööks

Snubblade över dessa två snygga tröjorna. Väldigt snygga att dra upp outfiten till en snyggare nivå när det blir lite varmare och jag skulle faktiskt kunna använda dom till vardags. Föll direkt för den vita men tanken slog mig rätt fort att den inte skulle sitta bra i stallet om jag vill ha den vit..hehe! Men enligt mig är den helt klart snyggast, kan vara för att röd inte är en favorit. Skulle ändå kunna tänka mig den röda super fin!

Vilken gillar du?
Skulle du kunna tänka dig att använda plagget till vardags?



/Hanna


Kvällsinlägg

Kom nyss och tänka på att jag alltid skriver inlägg när jag ska sova.. Haha och jag ska göra det ikväll igen så fort jag är klar. Precis kollat klart ett avsnitt av the vampire diariers, japp Lika bra som vanligt och vill inget annat än att kolla på fler men det väntar en dag till imorgon och att vara uppe sent för att sedan gå upp tidigt är inte min starka sida.. Imorgon följer jag med min vän Julia hem, på fredag väntar en dag i Svalöv så ledig från skolan, jihoo ;) ska bli spännande och se vad vi kommer göra. På fredag ska jag även hem till min kusin och fira henne och på lördag ska jag träffa tess. Många saker inplanerade men det gillar vi!
Packade innan så är bara små grejer kvar, har till och med lagt fram kläder till imorgon så jag behöver inte stressa så mycket imorgon bitti.

Känns som detta blev en enda röra, jaja
Nu säger jag godnatt!


Kryper under täcket

Kom hem vid åtta tiden och sedan åt jag i en hel evighet. Är helt slut, ont i hela kroppen och huvudet väger ton, min kropp har sagt ifrån så jag ska bädda ner mig och kolla på ponnyakuten.
Har haft tre nationella prov, no - fysik.. ingen favorit alls utan chansade mycket men får helt enkelt bara vänta och se.
Följde med Sissela, tog hand om lilla chili medans hon red, vi sprang och grävde bland sågspån och annat. Sedan kom min morbror och hämtade henne så jag kunde fokusera på när Sissela red istället för att passa henne, hon kan bli lite jobbig ibland, typiskt valp! Men hon är så underbart söt, riktiga valpögon, man kan inte bli sur om man får ögonkontakt ;)


Mys på hög nivå

För första gången på länge myser jag med Sigge, han har varit lite underlig den senaste tiden och för en gång skull ligger han ner vid ens sida och verkligen vill bli klappad. Han har varit seg och allmänt trött ett tag, sover hela tiden och energin är långt ifrån vad den brukar. Har en konstig känsla i kroppen, vet inte varför, den är där men försvinner inte. Jag hoppas det inte är något med honom utan att han bara börjar bli gammal, han är trotts allt lite mer än 7 år så det är väl bara att inse de.. Men mysigt har vi, varmt och gosigt <3


Ge förslag!

Min inspiration är på noll och behöver lite hjälp på vägen. Släng in en kommentar om vad du Skulle vilja läsa om, undrar du något så bara fråga och om du vill läsa något speciellt så skriv en rubrik så fortsätter jag!


Söndag igen

Vädret är på topp och vill så gärna ut och springa men hatar att springa i stan med alla folk så tror det blir uteslutet.. Ikväll blir det att kolla fotboll, min fina väns kille spelar så vi ska vara publik. Drar nog till stallet med Sissela och ger mig kanske också upp till Bensan för att hämta mina saker.

I fredags var jag hos en kompis, blev en kväll med roligt folk, filmer och mängder med skratt. Var även ute hos hennes kor, mös med kalvar och gjorde lite sysslor, väldigt roligt!


Fryser!

Hej vänner!
Jag sitter nu hemma hos pappa å har precis ätit, ska snart bege mej mot stationen och ta tåget till stehag med mamma och sedan bli hämtad där. Alldeles för kallt att köra moppe hem! Följde med Nelly till hennes polle efter skolan, hon och Erik hämtade mej på skolan haha.. Roligt dedär. Förutom att typ alla blev helt hypade över att Erik skulle komma med sin EPA dessutom, så hade jag och Nelly viss problem att trycka in oss i den. Riktig tur att bussen hann komma och ingen såg oss när vi tryckte in oss, aldrig skrattat så mycket. Eller jo det har jag, men Gud alltså! Jag är 1.76 cm lång, och Nelly är längre än mej så ni kan ju tänka er hur det såg ut? Haha, en syn för gudarna.

Vart iaf en supermysig dag, jag fick rida marina igen, barbacka. Skönt att rida efter så lång tid, och skönt att rida med sällskap. Dock ångrar jag inte alls min paus just nu. Allt blev för mycket innan. Jag och Nelly skrittade en rätt lång runda endån, skrittade bara då hennes häst håller på att sättas igång efter skada, men det var mysigt att bara snacka och mysa helt enkelt. Får se om jag följer med henne och hjälper till med marina något mer, annars är det som sagt rätt bra att inte ha något alls.

Anledningen till att jag bestämde mig för att ta det här valet är rätt personlig, och endast fåtal personer vet om det. Så ska det förbli. Jag vart supertaggad på att få foderhäst, men privatlivet kom
Ikapp. Jag har tagit en månads paus från Tarzan, men kommer nog börja rida han igen sen. Men jag behöver en paus, till att bara leva mitt liv. Umgås med vänner, pojkvän, festa, ja. Göra exakt det som faller mig i smaken. Mitt liv har förändrats mycket det här året, på alla vis. Allt är inte bra, men om det är de som krävs så whatever. Nu blev det helt plötsligt mycket här, och jag måste gå till tåget, så vi hörs! // mycket seriös bild osv.


Var ska jag nu?

... Till stallet med Sissela! Idag ska hon träna för hennes tränare och jag fick följa med, väldigt kul och hoppas jag lär mig något nytt.
Ni får ha de bra ikväll så hörs vi snart igen.



Glad idag

Och jag vet inte varför ;)
blir det stallet med Sissela senare, kanske träffa Tess en sväng annars är det inget planerat idag heller. Sov ut ordentligt, vakande vid halv tolv och är nu pigg och glad. Ska nog ge mig på några träningsövningar så jag kommer igång lite, går inte att springa nu. Blåser ordentligt ute och -3 grader så nej tack. Nöjer mig med övningar så länge.


Lördagsmorgon

Vakande vid halv nio, fixade väldens godaste frukost och nu är jag nerbäddad i sängen igen med frukosten i knät.
Har inga speciella planer idag, följer kanske med Sissela till stallet. Det ända som är planerat är en lång promenad när jag har ätit upp. Nu ska jag se ett avsnitt av the vampire diariers, underbar serie!



Min frukost - hallon/banan smoothie och havregrynsgröt med kanel och mjölk.


Bilder från longeringen för någon vecka sedan!

Som jag möjligtvis redan skrivit så longerade jag lotta för någon vecka sedan, och hanna var med och fotade lite och hoppade sedan upp och skulle rida lite. Det gick dock inte riktigt som vi tänkt haha! Lotta var allmänt tjurig och konstig under hela longeringen, och när hanna hoppade upp så såg det ut som hon skulle falla ihop, men efter jag dragit av tränset så sprang hon tillbaka till stallet? haha knashäst. Blev några få bilder iallafall. 
 

Läget just nu

 
Hej på er!

Den senaste tiden har jag varit nästan helt borta från hästar. Har istället träffat vänner och gjort annat. Allt började med att jag inte längre tyckte att min medryttar häst var speciellt kul, därav att jag inte varit i stallet något. Igår var jag uppe i stallet och hämtade lite av mina saker och fick då reda på att han är till försäljning och inte långt kvar innan han är såld. Så det kommer inte bli speciellt mycket häst för mig nu, ska kolla runt lite och så men inget jag kommer lägga så mycket energi på. Nu vet nu hur läget är och kommer uppdatera mer om mina dagar osv, alltså inte mycket till häst.

Däremot igår var jag med Sissela igen och fick denna gången hoppa upp och rida. Vilken känsla, riktigt kul och ska följa med henne nu i veckan igen. Att sitta uppe på hans rygg var inte alls vad jag förställt mig men blev mer än possetivt överaskad! :)

Snön är dessutom helt borta och idag har det varit blå himmel, sol och 10 grader. Underbart, vårkänslorna är på topp, nu hoppas jag att det håller i sig.







RSS 2.0