-

Skriver här nu för att jag känner att jag inte längre bidrar med något till bloggen, inte har tid eller ork att lägga ner tid här och dessutom var detta något jag och hanna hade tillsammans, men som sagt, allt har förändrats. Kan väll säga att jag tar en paus, möjligtvis skriver mer här någon gång sen. / t 

Dagens outfit



Tröjan i spets - Gina tricot
Linnet - h&m, skulle jag tro
Jeans - mango


Lite gott såhär på kvällen


therese is here

Tjena folks! 
Jag kom hem för cirka en halvtimme sedan och har precis krypit ner under täcket, nyduschad och med ostmacka och mjölk bredvid. Försöker få upp värmen efter att ha kört moppe hem i detta kalla vädret. brrr! men har haft en riktigt härlig dag och kväll, så det kvittar liksom. Efter jag slutat idag så kom rasse och robin och hämtade mej i rasses epa haha, jag satt i mitten och typ drog robin i tröjan i svängarna haha, men det var gosigt! de skjutsade hem mej till nelly, och så chillade vi litegrann där, och sen så körde vi moppe till hennes häst och var där, rasse och robin kom dit där lite senare och följde med ut på en runda. sen körde vi hem till nelly och jag hämtade bettan, och följde sedan med rasse och robin hem till erik, vart där i någon timme och sedan vid 9 körde vi och tankade, och sedan körde jag hem. Blev lite sent hem och lite stress, men whataheck, yolo. Skulle igentligen hämtat mina sporrar idag, men det får kvitta.

Vill även bara skriva att det känns inte lika kul att blogga här längre, jag menar, ALLT har verkligen förändrats, inget är sej likt, mitt liv har förändrats och likaså mina intressen. Jag är sjukt lycklig och vill njuta av varje sekund av mitt liv, tillsammans med underbara människor. Alla de människor som inte klarar av det, kan helt enkelt dra. Jag ska börja rida mer, särskilt nu när det är bra väder, jag har nya planer och lite sånt, men just nu känns det som att jag bara kopierar inlägg från min egna blogg. Ska tänka mer på detta såklart, men oavsett om jag fortsätter så kommer det inte bli samma som förr. 

Liksom jag menar, riktigt många saker har hänt i mitt liv, jääävligt många dåliga och många bra, det har verkligen varit en berg och dalbana på sistone, och ja, vissa har är helt enkelt inte klarat av farten och lämnat mej på vägen. 

Nu ska jag avsluta med film, smsande och mys. Hörs imorgon, eller någon annan dag. 

(skulle publicerats igår)

Hej vänner, long time no see. 
Jag bäddade nyss ner mej i sängen med ett glas vatten, och en låda med aladdin bredvid mej hehe, skönt att landa på hemmaplan igen efter att ha varit iväg i 2 dagar. Nu lät det precis som att jag tycker det har varit jättejobbigt att va borta, men så är det verkligen inte! men hur skönt det än är att vara borta så är det endån skönt att vara tillbaka i sin egna säng haha. Tänkte berätta om min helg, för den har verkligen varit grym. Hela den sista månaden av mitt liv har varit grym, inte så konstigt dock. 

I fredags så tog jag bussen hem efter jag slutat, duschade, packade och fixade med lite olika saker, sedan vid halv 7 körde jag hem till nelly, där fixade vi oss och sedan kom erik och hämtade oss och vi åkte hem till katta för lite chillhäng med sköna vänner. Vi firade nelly som fyllde år i torsdags, och hade roligt för att katta hade hela huset för sej själv, också hade jag och erik ju en månad. Sov hos erik sedan, och i lördags åkte vi iväg med hans familj till lund osv. sen åkte vi hem till några polare och hade filmkväll, sov sedan hos erik till idag med. 

Vaknade först vid 10, men hade vääääärldens jävla mensvärk, skojar inte. Så Erik gick upp och jag somnade om till kvart-tjugo över 12 någon gång, sen så kom erik med frukost på sängen och mys. Robin och Rasse kom sen och vi har gjort lite olika saker idag, varit ute och kört och haft det nice, ätit på donken, sett bonde söker fru och skrattat. Har haft det fett gosigt och roligt i helgen med andra ord, med världens bästa pojkvän och oerhört fina vänner. "livet är inte lätt", nja, ibland är det jäkligt lätt. 

Nu ska jag avsluta med ett avsnitt av the vampire diaries, är ju skola imorgon! så ska sova efter det. ska försöka uppdatera er lite imorgon, godnatt & puss.

Måndagkväll

Tog mig igenom en lång och seg skoldag, gillar verkligen inte måndagar. Följde med Johanna efter skolan och köpte lite smågrejer, vi gick även en lång promenad och bara pratade. Skulle ha följt med Sissela på kvällen men hoppade det eftersom jag skulle lämna tillbaka lite grejer jag lånat som aldrig blev lämnade, så blev 50 minuters utevistelse helt i onödan.. Nu ska jag sova och hoppas jag vaknar gladare än vad jag är nu, godnatt!


Min helg

I fredags var jag i skolan som vanligt, efter var jag med min vän Julia. Blev någon timme hemma hos mig och på kvällen körde vi till henne. Tanken var att vi skulle ha en kortkväll med andra vänner men vi var alldeles för trötta. Istället poppade vi popcorn och mös framför en film.
På lördagen hände de grejer! Blev en promenad med Julias getter i skogen och vi svingade oss i en lian.. Haha. Jag var långt ifrån lika smidig utan åkte rakt ner i lera men det var väldigt kul och släppa loss lite, inget man brukar göra precis nuför tiden. Kom hem på förmiddagen, åkte iväg lika snabbt som jag kom hem till flyinge. Min pappa skulle vara parkeringsvakt så jag hjälpte till, trodde det skulle vara långtråkigt men det var kul! Blev även en runda på stuteriet, älskar att gå runt i andra stall och att kolla på när duktiga ryttare rider, väldigt inspirerande.
Idag har varit en seg dag, hjälpt mamma på en aktion hela dagen.. Ikväll blir det bara att ta det lungt, jag kommer förmodligen somna tidigt..

Hoppas ni haft en bra helg, det har jag! /Hanna


Todays outfit


Saknar detta..


Med lätta steg

Vaknade idag med ett leende på läpparna, var inte trött alls utan körde bara på. Älskar dessa dagar! Blev enkel klädsel idag, blåa tighta jeans, tunn långärmad tröja och lite smycken.


sneakapeak

Här är lite sneakpeaks bilder från i onsdags. tarzan gick så fruktansvärt fint och jobbade på mycket bra, älskar denna bilden nedantill, så perfekt tagen och han ser så sjukt snygg ut. det bästa var att han verkligen gick så fint också, och att det inte bara var en "engångsbild" liksom. :) 


maybe?..

ibland kan jag inte annat än att skratta åt mej själv. inatt var första natten på ett tag som jag sov ensam, och vad tror ni inte händer då? jo jag trillar ner på golvet och sedan vaknar jag upp halv 8 imorse av att va halvvägs nere igen. skolan idag gick rätt segt, sen drog jag till coop och därefter till ekenäs för att åka epa i typ 10 m till nelly, hämtade bettan och körde hem. Har sedan dess spenderat timmar med dunkandes musik uppe på rummet med låst dörr, oerhört skönt. nu har jag precis käkat och fått reda på lite good news! är 50 % chans att jag drar till göteborg horse show i slutet av månaden, och 50 % chans att jag har ett nytt ställe att rida på. för ett tag sedan innan jag tog min paus, så hörde mamma av sej till några som har stall, ridhus, tävlingshästar osv. ca 5 minuter med bil härifrån, och de har en häst jag ska åka och provrida för att se om vi matchar ihop. ska tydligen va en häst med mycket motor osv. men det ska bli sjukt kul iaf, hoppas att det blir så att vi klaffar osv. och isåfall blir det fullt ös igen. med det menar jag, full satsning och inte bara rida i skogen och mysa haha! tror vi åker dit någon gång nästa vecka, but i'll keep you updated. 

påtal om hästar och sånt, vet att det varit väldigt up n down och sånt från min sida, från det ena till det andra osv. osv. men jag har som sagt haft en liten paus, men nu är jag redo att börja lite smått. var hos tarre i onsdags och red långrunda med nelly med som fotograf, och tarre var så duktig! har massvis av bilder men nelly ska redigera å sånt, så jag får dem efter helgen. men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge.. right? :) iallafall, ska dit någon dag i veckan också tror jag, får helt enkelt se. är endån svårt att matcha med skolan. är riktigt glad nu. kul med lite extra bra nyheter. Helt sinnessjukt taggad på att provrida den hästen, dessutom är det jättenära nelly så vi hade kunnat rida tillsammans. om inte det går? well, jag har tarrebarre. han är go han! men det hade varit härligt att kunna satsa mer :) 

You make me happy


Något nytt


Här kommer fem sanningar om mig, något som inte skrivits tidigare!


- Jag har en grymt stor fobi för grodor.. Har haft det i hela mitt liv och får höra att jag är väldigt barnslig men jag vet inte varför jag avskyr dom små hoppande så mycket. Är så illa att jag kan börja gråta om jag har en groda nära mig, japp så illa är det. Om jag så hör en går jag fram på mina tår och bara skakar.

- Jag har vädligt svårt för att klicka med follk. Är inte den som blir vän med alla utan jag har mina. Vet inte varför men har alltid varit så att jag är på min vakt när det gäller nya människor, släpper absolut inte in vem som helst. Då förstår ni säkert att jag har svårt att lita på människor.

- Jag duschar alltid för varmt. Det finns en ''spärr'' på de flesta duschar och jag går alltid långt över den spärren. Kan inte heller ta en fem minuters dusch utan står lätt i en halvtimm utan problem.

- Jag hatar Bowling. Tycker det är extremt tråkigt, stå där och kasta klott efter klott, förstår ikke det roliga med det. Nej inte min grej..

- Något jag älskar att göra är röra på mig och äta nyttigt. Längtar tills det blir lite varmare så jag kan ut och springa igen, mår som en prinsessa efteråt. Att äta nyttigt, färgstarka sallader och annat trevligt är en stor favorit. Känslan efter är obeskrivlig!






 

She's not me

 
Hallå!
Denna tisdagen var bra trotts mina påsar under ögonen pågrund av gårdagens sömnlösa natt och gud vet hur många gånger jag gäspat.. haha längesedan jag var såhär död. I skolan hände väl inget speciellt, efter bara en timmes närvaro var lovet som bortblåst. Så är det varje gång, det går så otroligt fort tills man är på banan igen.

Efter skolan drog jag till Coop som sällskap till Tess innan vi skildes åt. Köpte lite drickyoggi, choklad och Loka. Denna eftermiddag kommer tillbringas med datorn och börja kolla på säsong 4 i The vampire diariers.  Kom på att jag nyss glömt fota mina nya saker i rummet, kommer jag lovar ;)

Inget mer och skriva just nu så här kommer en grymt bra låt - Zara Larsson, She's not me







yours truly

hej kamrater, tess här. jepp, det var ett tag sen, men jag lever. har bara haft den roligaste veckan i mitt liv typ. eller roligast och roligast, gosigast är väll nog det ordet jag söker. spenderat i stort sett hela lovet med antingen nelly eller erik, festat, sovit hos johanna, sovit hos hanna, färgat håret, skapat galna minnen och bara haft det hur bra som helst. har dock inte sovit ensam eller varit hemma på cirka 1 ½ vecka, så det känns mycket konstigt att ligga i min egna säng ensam nu.. dock luktar mina kuddar epa så jag har en liten bit av erik med mig hem haha. (låter riktigt desperat.. haha) 

för att dela med mej lite av det så kan jag säga som så att det finns inget bättre än när jag och nelly tränger in oss i eriks epa, dunkar musik och sitter och skriker med, medan erik kör på eriks vis haha! eller när vi är ute på äventyr på kvällarna och min moppe sviker oss, när vi red 2 på tarre och flippade, eller när jag var lite fööör onykter i lördags och ringde erik och planerade att vi skulle gifta oss och robin skulle vara präst, och att månen var en ost och mycket mycket mer. och idag har jag tillbringat hela dagen med erik, och han skjutsa hem mej nu ikväll, gullig som han är. är så jäkla lycklig nu när jag ligger här i min säng haha, trots att min pappa i stort sett hatar mej, och de andra idioterna där hemma också, och att allting inte är helt perfekt. Men endån är jag lycklig. nu är det bra. ♥ 
Ska sova nu, är jätte trött och måste få tillbaka rutinerna nu när det är skola igen, hörs imorgon eller något. puss & godnatt. / yours truly, 

Obekväm natt

 
Vilket underbart väder det har varit idag! Eller vad säger ni vänner? Vårkänslorna kryper fram så nu hoppas jag på att det kommer stanna.
Natten till idag har varit både plus och minus. Igår åkte jag till några kompisar, blev grillning, singstar, film, körde moppe och vi var också ute i skogen mitt i natten då killarna skulle få för sig att kolla efter vildsvin.. Ficklampan på mobilen kom till väl användning, lite läskigt var det allt..
Natten spenderades trängandes på luftmaddrasser utan luft, till kudde blev min väska, tunna filtar till täcke och inte nog med det så låg vi ute i ett uterum, ni kan tänka er så kallt där blev med nästan -10 grader utomhus..Ja herregud nu när jag skriver det förstår jag varför jag inte kunde sova överhuvudtaget. Vid sex på morgonen fick jag nog av att ligga och skaka av kyla så la jag mig istället framför ett ''element'' på golvet. Där kunde jag sova i två timmar sen var det dags och gå upp. Så nu har jag vackra röda märken på låren pågrund att värmen från ''elementet'' som var liite för varmt och jag låg för nära men strunt samma. Jag fick sova två timmar, bättre än inget alls. Min kropp och jag har inte varit så bra vänner  men jag är vaken fortfarande men inga planer på länge till.
Nej sånt hör till sådana kvällar, inte ska man sova hela natten när man kan vara uppe och hitta på annat? Tror aldrig jag sovit skönt en ända gång på någon sådan här kväll haha... Kul hade ja och det är det bästa och jag hoppas ni har haft det med! Nu ska jag fixa lite småsaker till imorgon, lägga fram kläder, nycklar och sånt så jag inte springer i panik innan skolan börjar. Med detta kickar vi igång resten av denna termin!


Nu vill jag verkligen ha sommar, antar att jag inte är ensam?!
Jag småpratar med shettisen Pinocchio.





RSS 2.0