-

Kom på nyss att det var ett tag sedan jag kikade in här, det har kommit så mycket mellan. Det är väldigt mycket blandade känslor och tankar jag har nu och jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Men jag är lycklig endån, trots att det mesta är lite upp & ner så känner jag mig sjukt glad och försöker göra det bästa av situationen. Ibland gäller det att liksom, sluta haka upp sej på alla problem och istället försöka blicka framåt.

Är hos pappa nu, inte direkt favoritplatsen men just nu får det fungera. Fast jag befinner mej dock mest ute eller inne på rummet så umgänget slipper jag. Dock glömde jag min dator hemma hos mamma.. :( ska ta det lugnt lite nu och sen ut och rensa tankarna lite. / Tess


Tjenare!

Tillbaka i skolbänken efter ett roligt sportlov, känns ändå helt okej! Hur skulle det inte göra det, älskar mina vänner! Kul och alla man inte hunnit träffa på lovet och vi hade en hel del saker att snacka om. Har varit allmänt seg och det kommer vara värre imorgon, lovar er!

Tyvärr finns det inget kul och berätta men nu vet ni att jag lever iallafall. Min tanke är att dra till Bennies imorgon men får se om jag orkar..

/H


Lyckad kväll med fina människor

Igår drog jag och Tess till Amanda, där bjöds det på fest. Kvällen blev riktigt rolig, fint folk och härlig musik. Dock får man ju allt dagen efteråt, sista gången jag kollade på klockan stod den på 05;06 och då var jag fortfarande pigg.. Så nu är jag helt slut, dessutom dunkar huvudet nu.. Trodde jag skulle slippa det men nejdå självklart kommer det sen. Jaja jag hade super kul så jag bryr mig inte :)


tess inlägg

Tänkte mest kika in här och skriva av mej lite, dock ska jag tänka noggrant på vad jag skriver den här gången, då det alltid finns någon som ska ta allt helt fel och gå och tjalla runt. Men jag är fett förvirrad angående en sak, och man kan väll säga att jag har två val, som jag verkligen inte har någon som helst aning om vad jag ska välja. Antingen kan jag vända upp och ner på hela mitt liv och köra helt annan riktning, eller så fortsätter jag där jag har jobbat mig fram genom några år nu. Ikväll ska jag tänka på detta, verkligen tänka. En och en annan tår rinner, men det är dags att få ett slut på det här nu, och sluta skjuta upp det som jag alltid gör. Jag har bara blivit så trött på allt. uttråkad kan man väll också säga. jag behöver förändring, jag behöver förnyelse, jag är trött på allt det gamla. 
återkommer med hur/var/när osv. en annan dag, nu skruvar jag upp musiken lite och drunknar lite smått. försvinner från omvärlden en liten stund. 

Till drömmarnas land

Har nu krupit ner under täcket och väntar på värme, fryser! Imorgon ringer klockan vid 9 någon gång, ska iväg och shoppa lite med min underbara vän. Så nu ska jag tänka lite på vad som behövs, inte för att jag är någon människa som köper allt utan håller hårt i pengarna. Ibland lite för hårt..
Denna dag har det inte hänt något speciellt, kvällen spenderades framför teven med familjen och sedan inne på mitt rum.

Nu ska jag sova så jag är pigg och glad imorgon!
Godnatt

/ Hanna


Dag 2 - FAVORITPRYL

Min absoluta favorit är min kära mobil. Har haft den i ett halv år ungefär och jag är helt fast. Har en Iphone 4s, många klagar över hur dåliga iphone är osv men jag är nöjd. Den har överlevt mycket, har landat i vasken full med vatten och diskmedel och den funkar helt normalt. Tappat den miljoner gånger bland annat på asfalt. Det ända jag fått är en lång spricka som går på baksidan och det var när några sjuor från skolan knuffade mig och mobilen föll men inget mer.

Jag kan göra allt, blogga när jag inte är vid datorn, kolla olika saker och finns många bra appar. Nej jag är hel nöjd! :)

Vad är din favoritpryl?


Rubrik

Måndag idag och min hjärna ville inte komma på någon rubrik. Jag ska bara ta det lungt idag. Precis kommit ut från duschen och nu ska jag städa lite. Stallet får vänta då snön vräker ner.. Jag som hoppats på att våren för en gång skull skulle komma!
Någon gång de närmsta dagarna ska jag shoppa lite och insmygandes kan det nog bli en filmkväll. Mer har jag faktiskt inte hunnit planera..
/ Hanna


Chill

Godmorgon! Jag vaknade för en liten stund sedan och har nyss varit ute o stallet och käkat lite frukost. Nu sitter jag och Dogge och kollar på desperate housewives. Idag har jag absolut ingenting inplanerat mer än att ta det lugnt, och om vädret blir bättre sen så blir det en runda i skogen med hundarna. Annars får det bli vila och film! Sitter och funderar lite vad jag ska göra denna veckan, har typ bara 2 dagar planerade haha. Funderar på att ha tjejkväll/filmkväll hos mej någon dag i veckan, får väll se hur det blir med det!
Vi hörs!


Kall promenad

Cyklade upp till stallet. Blev en liten speciell promenad i kylan. Glömde vantarna i stallet så mina fingrar blev snabbt till is. Man kan inte låta bli att skratta på våra promenader. Idag hade han tävling med mig hela vägen, små sprang vid min sida och bet i mina Ridbyxor och i jackan. Så fort jag sa till honom stannade han och la huvudet på sne som om han bad om förlåt. Ibland la han huvudet på min axel och blåste mig i örat, han är för go!
Dottern som bor på gården lekte med en kompis i buskarna som vi måste ta oss förbi för att gå en runda. Dom skrek och hoppade väldigt mycket så trodde att Bennies skulle bli rädd men han bara stirrade och blev lite spänd mer vad det inte, men på hemvägen flög han rakt upp i luften och backade flera meter, då var dom jätte läskiga. När han stått och fjantat sig ett tag och jag stått och fjäskat så gick han sen på som ingenting.. Knepig häst måste jag säga.. :)
Men mysigt hade vi, fick rensat tankarna och fick många skratt.


Dag 1 - ETT SJÄLVPOTRÄTT

 
Har en del bilder på mig själv, ni fick ju se några häromdagen. Så här kommer en från dess, har inte kunnat ta några nya.




HJÄLM - EN SJÄLVKLARHET?

Som ni alla säkert har läst på olika bloggar så är det stora debatter om att använda hjälm. Så fort någon lägger ut bild där ryttaren rider utan hjälm blir det ett himla liv, komentarerna rullar in och det är aldrig några possetiva. Folk kläcker ur sig saker som du är dum i huvudet, vad är du för någon förebild och dyligt.
Jag tycker inte det är trevligt alls, det är personens egna huvud som den själv bestämmer över! Visst, jag tycker det är väldigt onödigt om man rider i stort sett alltid utan hjälm. Men det är upp till personen, vill den riskera att få en hjärnskakning eller i värsta fall dö om man åker av, så får personen göra det. Ingen annan behöver påminna med en massa korkade komentarer, för jag tror faktiskt att personen vet det själv.

Om jag ser någon bild där hjälm saknas skulle jag inte lägga massa energi på det, då jag själv inte ser något fel med det. Jag har själv ridit utan hjälm, dock aldrig i sadeln utan barbacka i bara grimma och grimskaft från och till sommarhagen och stallet. Kanske inte det smartaste men vi hade tur och inget hände. Dessutom kände jag hästarna väl, skulle aldrig tänka ens tanken på att hoppa upp på en häst utan hjälm även fast den aldrig skulle göra en fluga förnär.

Och jag förstår att folk skulle villja ha en fin bild utan hjälmen, ja bilden kan bli bra ändå men det finns faktiskt tillfällen då hjälmen kan göra väldigt mycket om den är av eller på. Själv skulle jag endast kunna göra det i några minuter om ens det, jag känner att hjälmen inte stör mig speciellt mycket men jag har sett många bilder där dom är magiska och tanken på att där skulle funnits en hjälm uppe på huvudet skulle dra ner det magiska totalt.

Som sagt, det är personen själv som bestämmer över sitt eget huvud. Jag tycker det är tråkigt att folk slänger ut  dumma komentarer innan dom faktiskt tänker till att den här personen tänker inte alls som jag. Vi har olika åsikter om allt och vill man säga emot kan man göra det på ett snyggt sätt, alltså ta bort allt med att man är dum i huvudet. och annat. Ni försår vad jag menar.

Vad tycker du om att rida utan hjälm? 


En bild från när vi kommit tillbaka från sommarhagen, precis hoppat av för några bilder, blev aldrig någon på ryggen dock.



En varje dag

Hittade en 30-dagars lista, tänkte att det blir kul och så kommer det in lite annorlunda! :)

Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema ”grön”
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema ”ljus”
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek Dag
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema ”olika”
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema ”två”
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild


Leave me alone

Jag skulle uppskatta som fan om alla bara kunde låta mig va, sluta härma mig, sluta lägga sig i mitt liv och låta mig göra mina egna val! Jag är 15, snart 16 år gammal och yes, jag är fett förvirrad. Vilka är ens vänner? Vilken väg ska man gå? Vad ska man göra med sitt liv? Jag har tvingats vara vuxen så himla länge nu, men jag är trött på det. Jag vill kunna göra misstag utan att alla fuckar ur. T.ex mitt och tarzans "förhållande"(eller vad fan man skriver) det är ju något jag ansvarar för, och jag skulle verkligen uppskatta om alla bara skiter i att lägga sig i. Ja, innan red jag han nästintill varje dag, ja, sen sa jag att jag skulle sluta, ja, sen började jag igen och återigen ja, jag är där knappt längre.

Jag har betalat 100 kr för att rida han en gång i veckan i februari månad, och jag har fått jäkligt många förhinder som har hindrat mej från att åka dit. Men come on, ta var dag som den kommer. Jag kan inte säga hur jag ska göra i mars månad? Om jag ska sluta eller inte, eller något shit. Just ikväll är jag bara trött på allt. Om jag slutar rida Tarzan så är det väll enbart mitt problem? Enbart jag som borde bry mej? Precis. Om jag ska vara 100 % ärlig så ikväll känner jag inte ens för att rida överhuvudtaget.

Och ja, jag är fett pissed off och nu går det ut över det här. Fuck. / t


Död

Jag vet inte vad jag ska skriva här, men jag känner att jag på något vis måste visa att jag lever, och dela med mig lite av mitt liv haha.
Igår så skulle jag igentligen ha en hemma dag och åka iväg och rida tarre, och idag skulle jag iväg på en sak, men då min stackars mamma sträckt en nerv i nacken och har ont så blev det ändrat. Drog istället iväg med några vänner igår och hade sjukt kul, kom hem idag vid 2 och var helt död typ, men trots det så mockade jag hela stallet och blev lite mer död. Nu ligger jag nerbäddad i soffan, nyduschad o fräsch, och har inga planer på att lyfta röven härifrån.
Hoppas ni haft det riktigt nice osv. För det har verkligen jag! Hörs sen, Xx Tess


Egopics










BÄSTA MED RIDSPORTEN

För mig är det bästa med ridsporten samspelet mellan häst och ryttare. I både hoppning och dressyr krävs kemi mellan oss båda två för att vi ska bli ett för att prestera perfekt tillsammans. Arbeta och få ett djur på 500 kilo lyssna på mig, bara mig. Att  skapa det där starka vänskapsbandet, jag skulle aldrig kunna leva utan att ha hästar i mitt liv. Det gör dagarna till de bästa och veta att dom finns vid min sida.

Alla timmar vi lägger ned i stallet, allt hårt slit så att hästen ska ha det så bra som möjligt, det är helt klart värt det. I dåligt väder som bra. Att känna att man gör något bra för någon annan och visst får vi något underbart tillbaka?!

Om en dag varit vädligt stressig och hjärnan gått på helvarv försvinner allt så fort jag kommer in genom stalldörrarna. Jag blir atoumatiskt lugn och kan slappna av och fokusera mig på hästen istället. Att stå i stallgången och rykta sin älskling är väldigt rogivande, bara stå där och borsta samtidigt som man småpratar. Till och med att mocka ger något, jag är väl inte den ända som står och tänker för fullt på vad vi ska göra idag under ridpasset eller planerar vad jag ska göra efter mockningen? 

Det knyter också väldigt mycket kontakter mellan oss människor. Vi träffar dagligen personer med samma intresse, som vi kan bolla ideér med och fråga om råd. Mer underbart kan det ju inte bli? Vi kan inte allt men vi kan alltid lära varandra. Så jag förstår inte varför folk ska förstöra detta med massa smutskastningar och hoppa på andra för dom kanske använder något redskap annorlunda, har mindre saker eller just inte köper det märket du gillar mest. Vi alla tycker om olika, det gör oss olika vilket gör oss till fina människor.


Jag får väldigt mycket utav hästarna, inte bara en hobby som jag älskar utan det gör något med mig som människa. Jag växer inom mig själv och mår bra.




El futuro

Hej vänner.
Jag och Hanna diskuterade bloggen lite via sms för någon dag sedan och kom fram till ett och annat. Självklart vill vi ju komma någonvart istället för att stå och trampa på samma ställe som vi gjort nu i ett halvår. Dock så började vi ju verkligen hur bra som helst med ett gemensamt ställe där vi red, och underbara hästar. Nu har ju detta ändrats lite och vi båda har gått på skilda håll. Hanna har bennies och jag rider Tarzan en gång i veckan och väntar på att annat ska hända. Men tillbaka till det jag började med, vi ska börja med att fota bilder till en ny bloggdesign, men för att det ska ske så måste vi ju båda helst ha varsin häst, men efter det så kan uppdateri gen bli snäppet bättre, och då även finnas mera häst i bloggen. Vi ska rensa onödigt innehåll och börja satsa. Fler filmer, mer inspo, och mer glöd haha!

Men, allt tar ju sin tid. Men för att prata för mej själv, så letar jag efter en häst jag kan utvecklas med och komma någonvart med, komma vidare i min ridning och samtidigt få en vän för livet. Jag har lite olika saker på G, så det är helt enkelt bara till att vänta och se vart det leder till. Dessutom har jag bestämt mig för att lägga ner tid på Lotta. Runder i skogen, longering och även börja träna tricks. Jag vill kunna få henne att buga osv. och detta kommer nog vara något som passar henne perfekt då hon är väldigt lättlärd och följer gärna efter en när hon litar på en.

När jag får extra tid över ska jag sortera bland kategorierna och ta bort Peggy och Tarzan och lägga dit Lotta. Peggy o h Tarzan ska istället få en gemensam kategori.


Alla hjärtans dag

Har inte direkt varit någon speciell kärleksfull dag för mig men lika glad är jag för det. I skolan hände inget speciellt, tre timmars rast, hann vi med vilket gjorde min dag! 

Imorse sökte jag in till gymnasiet, är så skönt att det äntligen är över. Detta är något av det värsta jag varit med om, haft sån press på mig själv och gått och oroat mig hur länge som helst över detta. Så nu känns kroppen lugn igen och jag kan äntligen slappna av. Även fast jag inte är 100 % säker på mina val så kan jag andas ut då jag kan ändra mig sen i april.

Idag var tanken att dra upp till Bensan eftersom jag inte fick åka hem till Tess men jag får inte åka till stallet heller pågrund av min hosta, Så jag kommer sitta hemma och bara ta det lungt, ladda upp med ryckande te med lite honung i ( hört att honung ska hjälpa mot halsen så det håller jag tummarna för ) blir också någon härlig film inför lovet. Nej  det känns som om det kommer bli en mysig kväll ändå.

Hoppas ni haft en fin hjärtans dag med era kära!




Godnatt bloggen

Kryper snart ner under täcket med blött hår.. Gillar inte att ha blött hår och jag orkade inte föna det så jag har bara mig själv att skylla.
Efter en lång dag hemma har jag bestämt mig för att gå till skolan imorgon men Mamma är inte med på noterna. Hostar som en idiot, blir nästan så jag spyr ibland men vadå jag bara hostar? Sålänge jag inte har feber så klarar jag det. Fast jag får se, kanske lyckas mamma övertala mig ändå.

Varenda gång jag ser bilder med texter, ni vet sådana som alla lägger ut ( kommer längre ner ) är det alltid någon som träffar rakt där den antagligen är skapat för, sammanfattat hela min stund för ögonblicket eller så känner jag bara igen mig oerhört mycket. Självklart finns det också dom texterna som bara finns där och det finns dom som ger en mening med det hela. Varenda gång jag ser någon som får mig att tänka, kan vara om den är riktigt klockren och första tanken som kommer upp är, "så sann" sparar jag..



Denna tillexempel, är Såå sann! :)


Kolla vad jag nyss fick!


Gina Tricot - Grand prix kollektion

Gillas skarpt skulle  faktiskt kunna lägga vantarna på något av plaggen själv. Föll direkt för den svarta västen, enkel men ändå till-piffad med guldiga detaljer. Sen till våren med en tight tunn långarmad tröja och  västen över, Grymt snyggt!

Jackan gillade jag också. Men finns detajler jag stör mig på, armarna är väldigt breda längst ner vilket gör att jag inte skulle kunna köpa den. Annars skulle den vara en favorit, gillar färger ljusa färger som vit, beige och rosa.

Vad tycker du? Har Gina lyckats denna gången?





 

I'm falling to pieces




Underbar hund






Sjukling

Febern och jag har nog blivit kompisar, har inte ens gått två veckor sedan senast den kom och hälsade på. Blev hemma idag, missar elevens val :(
Skulle igentligen sökt in mina gymnasieval också men det får vänta tills torsdag, nästan tur jag var sjuk för jag har fortfarande inte bestämt mig. Mamma och jag ska sitta ikväll och diskutera detta en sista gång och då ska jag veta.

 Kollade nyss igenom alla mina kamera bilder, många bilder från i somras. Både från stallet och på små familjeresor till olika stränder, även fast vädret inte var någon höjdare alla dagar. Saknar verkligen sommaren!








Everything has a reason

Nerbäddad ligger jag i sängen och smsar, spelar och lyssnar på musik. Imorgon är det elevens val. Blir bild/pussel för min del så hoppas på en kul dag. Om jag kommer till skolan, mår som sagt inte någon höjdare och mamma tycker jag ska vara hemma annars blir Det bara värre. Jag vill inte vara hemma, hatar och bara ligga och inte gör någonting alls om dagarna och vill inte vara hemma nu sista veckan innan ett efterlängtat lov kommer. Får se hur natten blir, har redan sovit två timmar sedan jag kom hem och jag är aldrig någon som kan sova på dagen..

Snart är det alla hjärtans dag, blir väl ensam detta året också.. Stackars mig :( haha nej nu ska vi inte deppa över det, han kommer när han kommer.


trött tjej.se

Hej vänner!
Jag är  helt slut i huvudet pga alldeles för lite sömn inatt, och en rätt jobbig dag i skolan, antagligen för att jag inte känt mig på topp. Gick runt och längtade tills skoldagen skulle gå över, och såklart gick den sjukt långsamt då med. Längtar sinnessjukt till på fredag, första dagen på sportlovet, och en vecka att ladda upp sej på och bara ha kul. Har precis suttit och gjort absolut ingenting och tagit lite fika, vart ute i stallet direkt när jag kom hem och fixade, nu ska jag försöka sätta på hjärnan och göra lite matte, vi har tydligen prov på torsdag. Sen blir det absolut ingenting förutom att göra just, ingenting. Ska ut en vända till stallet senare och släppa in hästarna, men annars blir det väll mys framför film.

btw, varför är det så att sista veckan innan lov, alltid ska gå så jävla långsamt? och allt ska typ hända. kan kanske vara för att jag ser fram emot olika saker så sjukt mycket, och därför längtar ihjäl mig lite också, haha! men imorgon har vi e-val och jag ska ha film/foto. lär bli spännande! sen är det bara 2 "normala" dagar kvar, så det är ju härligt. Hörs sen!

Då börjar vi om

Ligger nerbäddad i sängen med feber, igen! :( fattar det inte..
Måste ändå till skolan imorgon så förhoppningsvis så har febern lagt sig så jag orkar ta mig igenom dagen. Nu ska jag sova, godnatt.


Värdelös dag

Har sovit bort hela dagen, ända gångerna jag varit upp har varit när jag duschat, tagit Sigge och ätit.. Mår inte bra och håller tummar och tår på att jag inte kommer bli sjuk igen, det verkar inte hjälpa men värt ett försök. Tror jag fått feber igen och hostar ännu mer nu och mår illa, hate this shit!
Vilket fall som helst så måste jag till skolan, vet inte om vi kommer ha nationella i vecken men vet att vi ska ha genomgångar och sådant kul...

Passade på och blogga nu medans mamma lagar maten och jag ska upp och hämta huvudvärkstablett.
Hoppas du haft en roligare dag, hörs imorgon


Fuck it

Aloha amigos.
Jag hade stora planer för den här helgen, jag skulle longera Lotta, gått till skogen med henne och fotat. Och göra läxa och städa rummet, men det var mindre roligt. Dock så har jag haft sån jävla mensvärk hela helgen, which has kinda ruined everything. Så istället har jag befunnit mig framför tv:n och tyckt synd om mig i massor, men idag får jag endån ta tag i saker och ting. Ska knapra några Ipren och sedan städa rummet, och sen så ska jag gå i skogen med min syster och några dogs, tror kameran åker med så det blir lite nya bilder! Sen ska jag göra läxa och longera Lotta, och fråga ifall någon vill fota/filma :) så det kommer nytt material senare!

Dessutom så är jag rätt uppvilad nu efter en liten omedveten bloggpaus. Det kommer många saker och gör att allt blir fuckat, och sen kommer där bra saker som gör att man blir så fucking lycklig. Oavsett vilket, så är det bäst att inte skriva för mycket då. Nu ska jag fokusera på de bra sakerna iallafall! Bjussar på bilder från lucia / Tess


Hej bloggen

Och alla läsare!

Har så mycket jag skulle vilja skriva om, behöver verkligen skriva av mig men känner att det är för känsliga saker att skriva ut här, en stor del är därför jag inte varit här inne på ett tag. Gått helt i min egna värld med huvudet full proppat med tankar och glömt omvärlden lite men sån är jag. Är en riktig funderar människa, kan vara lite jobbigt ibland så jag stänger ute alla andra, hör inte av mig till någon så har hänt att människor blir sura. Men vad ska jag göra? Sådan är jag och jag gillar inte människor mindre för att jag inte hör av mig utan det finna de dagarna då jag helst är ensam. Framför allt idag har varit en typiskt "ensam-dag"

Ändå tvingade mamma med mig ut och fikade i trollsjön med Sigge, hade kameran med så knäppte några bilder som läggs upp så fort jag kan. Hade väldigt mysigt trotts kylan. Resten av dagen har inget hänt.
Ikväll ska vi ha en mysdag med familjen, hyra någon film, kränga godis och bara mysa.

Hoppas ni har haft en härlig lördag och att den fortsätter vara det! :)


#2

dagens humör: toppen
dagens mående: Trött, trotts allt måndag
dagens borde: Hoppa in duschen
dagens frisyr: plattat, flätad lugg. Uppsatt några timmar i stallet
dagens smink: mascara, eyeliner
dagens klädsel: jeans, svart tröja + ridkläder
dagens planer: följa med Sissela till stallet
dagens vill ha: Batteri på mobilen
dagens fundering: gymnasiet
dagens beroende: musik
dagens tråkigaste: äckligt kallt ute
dagens längtan: stallet
dagens super längtan: jadu.. Ingen aning
dagens låt: min lista på spotify


Dagens..

dagens humör: väldigt bra
dagens mående: Lite seg
dagens borde: Gå upp och dricka..
dagens frisyr: uppsatt i hästsvans
dagens smink: gårdagens
dagens klädsel: mjukis, linne och stickad tröja
dagens planer: ingen planerad dag
dagens vill ha: En dator
dagens fundering: nationella proven som kommer i veckan
dagens beroende: choklad
dagens tråkigaste: snö
dagens längtan: bädda ner mig i min nybäddade säng med doftljus framför en bra film
dagens super längtan: det fanns där ingen
dagens låt: min lista på spotify


Söndag

Denna helgen sprang bara iväg.. Imorgon är det måndag igen och dags för en ny vecka fylld med trevliga saker. Igår handlade jag lite med mamma sen drog jag vidare till stehag för att passa mina kusiner. Sov över där och kom hem vid halv fem tiden idag så blev många timmar. Vi åkte pulka, jag lärde dom att åka skidor och vi bakade, mysigt.
Jag slingade håret i fredags, dock har jag ingen bild men det kommer. Blev lite ljusare och min utväxt syns inte utan blev mer naturligt, love it!


Lugnet efter bomben?..

Med tårar som rinner längst med min kind så bytar jag nu blogg och skriver lite här med. Jag släppte nyss en stor bomb på min egna blogg, och efter att ha suttit och skrivit och bölat i en halvtimme, så är nu mitt ordbajs publicerat. Jag har under lång tid haft något som bekymrar mig, min pappa. Jag har inte lust att skriva ytterligare ett långt inlägg, även om jag lätt klarat det. Utan istället så tänkte jag bara kika in här, skriva att jag kommer tillbringa kvällen med ben & Jerry, cola, pringles och någon bra film. Jag behöver bara inte tänka på något allt efter att ha lättat hjärtat på lite information. Jag kommet höra av mig imorgon, jag tror det här var lite vad jag behövde. Att lätta hjärtat och skriva av mej, utan någon gräns på ord, att bara kunna gå lös och låta fingrarna spela på tangentbordet.

Istället gör jag såhär, vill ni läsa om mitt ordbajs om min pappa, vår relation och om saker som är väldigt hårda för mig, om ni vill ta en titt bakom den glada ytan, så kika in på min egna blogg, www.thereselarsson.tk , och läs där. Hur länge inlägget stannar uppe vet jag inte, detta är något jobbigt för mig. Om
ni är intresserade eller bara allmänt nyfikna, så check it out. Jag ska iallafall krypa ner under filten nu och andas ut, skönt med ensamtid även om det gäller att drunkna i ens egna tankar. Anyway, hörs imorgon. Big love / Tess




RSS 2.0