Bennies

Var uppe i stallet vid kvart över 5 tiden, hämtade pollen och började rykta. Han var lerig överallt.. Ryktade till 20 över 6, då var han skinande ren! Tog ut honom i paddocken och körde lite lydnad, han skulle lyssna direkt på halvter, ryggningar och ökad skritt/trav.
Han tramsade mycket till en början, tog upp huvudet, försökte bita och hoppade till sidorna. Det släppte däremot till slutet och han var jätte duktig! Lyssnade direkt och jag belönade honom med knäckebröd :)

Fyllde på med vatten, gav han en tuss ensilage och kelade. Sen var det dags att cykla, helt svart ute tur jag tog med mig lampor!

Till röntgen, ryggen är fortfarande den samma, den är sne uppe mellan skulderna. Det är inget som är ett problem, ska bara kolla den så de inte blir värre med åren.
Knäna var ett stort problem, hon klämde och drog och kollade men kunde inte riktigt hitta vad som var felet så ska röntga knäna när vi fått en tid. Om de inte hittar något på den första röntgen ska jag röntga knäna igen. Ska börja gå till en sjukgymnast, måste få bättre lårmuskler och hållning.


/ Hanna


Kommentarer


Ditt namn:
Kommer du hit ofta?

E-postadress: (visas endast för oss)

Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback


RSS 2.0