myser i soffan med familjen



sitter just nu i soffan och bara tar det lungt, hade orientering idag, skulle igentligen springa med tess men hon var inte i skolan idag så jag sprang med en annan kompis, det gick jätte bra förutom starten ( som alla hade problem med ) och sedan sprang vi vilse i en tätt granskog då vi tänkte ta en "smartare" väg, gick inte sådära jätte bra! 
 
Har ont i hela kroppe nu då min kropp inte klarar av att springa i 1,5 timme på en totalt ojämna vägar.. Men jag får ta en alvedon sen så det hjälper en liten stund så kag kan sova iallafall. 
 
är skönt med helg nu, skulle igentligen varit hos min kusin mens det blev visst ändtade planer så nu sitter jag här själv. imorgon ska jag kanske följa med min morbrors tjej till hennes häst, evighetet sedan jag var där så hoppas jag kan följa med dit imorgon. saknar dock wawa men henne kan jag inte åka till förrens mamma min kommer hem... 
 
längtar sjukt mycket till mitt simkort kommer till min nya mobil!!! 
 
hoppas alla läsare haft en bra dag så ses vi imorgon!
vet inte hur detta inlägg blir då jag skriver från mammas mobil;) 
 
/ Hanna

Kommentarer
Postat av: evelina

nu är veckans blogg avslutad :) http://poniiriders.blogg.se/2012/september/veckans-blogg-avslutad.html#comment !:) kolla om de blev du som vann!! :)

2012-09-08 @ 08:32:47
URL: http://poniiriders.blogg.se
Postat av: Wilma

Jättefin blogg! :)

2012-09-08 @ 08:42:55
URL: http://wilmafur.blogg.se
Postat av: Olivia Magnusson

Fin biiild :D
kramis♥

2012-09-08 @ 10:29:58
URL: http://oliviasfotoblogg.blogg.se/


Ditt namn:
Kommer du hit ofta?

E-postadress: (visas endast för oss)

Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback


RSS 2.0